Aanmelding

Jaaroverzicht Arbeidsrecht 2024

Datum: donderdag 28 november 2024, 12.45-17.15u.

Website: law-next.nl

Beste aanmelder,

Uw aanmelding is definitief na ontvangst van de betaling. Onderaan het aanmeldformulier kunt u kiezen uit diverse betaalmogelijkheden (“betaal online”). U wordt dan doorgeleid naar OBP, het online betaalplatform. U kunt direct betalen via iDeal, kredietkaart (Visa of Master), of Paypal en u heeft de mogelijkheid om een betaalbewijs te downloaden.

 

Indien u het bedrag wilt laten overmaken via uw instelling of bedrijf, vul dan de factuurgegevens in en kies voor de optie “Op factuur”. U ontvangt vervolgens de factuur per mail. Indien u hiervoor kiest is wel een ordernummer/referentienummer nodig.

Opnames en foto’s
De LAW.next cursussen kunnen worden opgenomen. Dit beeldmateriaal kan (nu of in de toekomst) gebruikt worden voor onderwijs- en promotiedoeleinden, publicatie op het Internet zoals de website van Maastricht University en publicatie op de social mediakanalen van Maastricht University. Indien u hiertegen bezwaar heeft kunt u dat kenbaar maken bij de organisatie van het event via law.next@maastrichtuniversity.nl.

 

€ 382,50

Totaal: € 382,50