Samen werken aan leefstijl bij verslaving

Interactieve workshop met als doel de samenwerking en verbinding van verpleegkundigen, verslavingsartsen KNMG en verpleegkundig specialisten in de verslavingszorg centraal te stellen rond de somatische screening en leefstijl van de patiënten.

Voor wie?

IntNSA Holland & VVGN leden; verpleegkundigen, verslavingsartsen KNMG, verpleegkundig specialisten.

Wanneer?

23 maart 2023 Online van 15.00-17.00 uur

Inschrijving

Voor inschrijving kunt u gebruik maken van het digitale inschrijfformulier.
Deelnameprijs voor deze Webinar bedraagt € 60,00 incl. btw. Deelname van de leerling verpleegkundige, de Vios en de Aios Verslavingsgeneeskunde is gratis.

U ontvangt een factuur na ontvangst van het inschrijfformulier. Na betaling ontvangt u een link (uiterlijk 5 dagen voor aanvang).

Accreditatie

Geaccrediteerd bij Verpleegkundig Specialisten register, Vereniging voor Verslavingsgeneeskunde Nederland en het kwaliteitsregister V&V, register zorgprofessionals GGZ / SPV met 2 accreditatiepunten.

Annulering

Na inschrijving kan het voorkomen dat u zich toch moet afmelden. Tot 3 weken voor de bijeenkomst is dat geen probleem. Bij afmelding binnen 3 weken voor de bijeenkomst wordt 50% van het inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij afmelding 1 week voor de training wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren