Welkom


Hogeschool Rotterdam, Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie (CMI), organiseert het Stage Event CMD & CMGT 2023 voor stagiairs van de opleidingen Communication and Multimedia Design (CMD) en Creative Media and Game Technologies (CMGT). Op deze website kunt u meer lezen over dit event en zich bij interesse aanmelden tot en met 20 maart.

Door middel van speeddatesessies op onze locatie komt u in contact met onze studenten van CMD & CMGT. Het event vindt plaats op dinsdag 18 april 2023 aan de Wijnhaven 103.

Er zijn drie speeddaterondes en u kunt in gesprek gaan met maximaal vier studenten per ronde. Kort voor het event kunnen studenten zich inschrijven maar ook tijdens het event is er gelegenheid voor studenten om aan te schuiven bij plekken die nog beschikbaar zijn.

Programma
Iedere speeddateronde duurt 30 minuten gevolgd door een pauze van 10 minuten. De rondes zien er als volgt uit:

Speeddate ronde #1     15:00 - 15:30 uur
Pauze 10 minuten
Speeddate ronde #2     15:40 - 16:10 uur
Pauze 10 minuten
Speeddate ronde #3     16:20 - 16:50 uur
Borrel                          16:55 - 17:30 uur

Wilt u deelnemen aan het Stage Event CMD & CMGT 2023, bekijk dan eerst of uw organisatie voldoet aan de stagevoorwaarden en klik op de onderstaande link om uw bedrijf aan te melden. Dit kan tot en met maandag 20 maart aanstaande. 

Indien u inhoudelijke vragen over stage heeft, kunt u contact opnemen met:
Myrthe Polak (stagecoördinator CMD en CMGT), e-mailadres: m.j.polak@hr.nl


Wij zien uw aanmelding graag tegemoet!

Yvonne Overheul-Hessel 
Team Events & Communicatie