Welkom


Op maandag 27 maart is het zover: dan vindt de online netwerkbijeenkomst rond de derdejaars stage plaats!

Ben je op zoek naar een stageplek per september 2023? Of ben je geen tweedejaars student maar wil je je wel alvast oriënteren op het beroepenveld? Dan krijg je nu de mogelijkheid om kennis te maken met voor jou relevante bedrijven! 

Deze bijeenkomst is alleen bedoeld voor studenten van jouw opleiding dus de bedrijven zijn hierop geselecteerd en daardoor allemaal relevant voor jou.

Door middel van online speeddate rondes kun je in contact komen met deze bedrijven. Je kiest zelf welke bedrijven je (beter) wilt leren kennen en waarmee je in gesprek wilt. Per ronde worden 3 - 6 studenten aan een bedrijf gekoppeld. Je krijgt eerst meer informatie over het bedrijf en de stagemogelijkheden. Daarna kun je vragen stellen aan de medewerker(s) van het bedrijf. 

Het gehele programma vindt plaats in Microsoft Teams.

 

Programma 
Het programma zal bestaan uit een gezamenlijke opening en 3 speeddate rondes à 30 minuten; na elke ronde is er een korte pauze.

 

Opening:                          10.00 - 10.15 uur

Speeddate ronde #1          10.15 - 10.45 uur

Speeddate ronde #2          10.50 - 11.20 uur

Speeddate ronde #3          11.25 - 11.55 uur

 

Tips 
Bereid je goed voor op de gesprekken: bekijk de website van het bedrijf, bedenk wat je wilt weten en vragen, geef je interesses aan etc. 

En zorg ook alvast voor een goed cv en een aantrekkelijke LinkedIn pagina. Kijk hiervoor op de website: Presenteer jezelf - RDM Centre of Expertise (rdmcoe.nl)


Kies je bedrijf 
Oriënteer je eerst goed op de bedrijven door hun website te bekijken (zie kopje "deelnemende bedrijven" in het linker menu). 
Aanmelden gaat op volgorde van binnenkomst. Per ronde geef je aan met welk bedrijf je in gesprek wilt. Is het maximum aantal studenten (6p) per ronde al bereikt, dan dien je te kiezen voor een ander bedrijf.
Vind je meer dan 3 bedrijven interessant? Dan kun je dit ook bij je aanmelding aangeven.

 

Inschrijven kan t/m woensdag 15 maart via "Aanmelden" in het linker menu.

Dus meld je snel aan en zorg dat je erbij bent!