Wil jij bijdragen aan een échte verandering op het gebied van diversiteit en inclusie? Dan is het tijd voor een bredere aanpak! En dat is wat we met AM Insights - Diversity op 25 september gaan doen!

We bieden bezoekers en partners een programma met inspirerende voorbeelden uit de praktijk, gesprekken met elkaar en een uniek moment om met elkaar de maatschappelijke uitdaging aan te pakken. We zenden niet vanaf een podium, maar gaan actief met elkaar in gesprek. Met als doel: het ontrafelen van de uitdaging waar de verzekeringsbranche voor staat als het gaat om diversiteit en inclusie. 

Praattafels

Tijdens het evenement zorgen we voor interactieve momenten waarop je in kleine groepjes kunt discussiëren over verschillende thema's. 

Wat levert deze dag jou op?

De opgedane inzichten helpen je om kritisch naar jezelf te kijken, je ambities te onderzoeken en je hart te volgen. Dit alles draagt bij aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bovendien verbetert het hebben van een strategie voor diversiteit en inclusie je werkomgeving. Het opent de deuren naar nieuwe talenten en stelt werkgevers in staat om optimaal te profiteren van de unieke capaciteiten binnen hun personeelsbestand.

Kortom: mis deze kans niet om een positieve verandering teweeg te brengen en tegelijkertijd jezelf te verrijken en meld je aan voor de eerste editie van AM Insights - Diversity op 25 september!

 

 

Uitgelichte sprekers

  

 

   

 

Bart van de Laak

 

 

Tjarda Struik

 

 Esther Mollema