Studiedag TechCampus 2022

Na een eerste geslaagde studiedag op 20 september 2022 organiseren we op 6 april 2023 wederom een campus-brede studiedag. Deze studiedag staat in het teken van ‘Innovatie van ons onderwijs.’ We maken er weer een feestje van met een heel interessant programma, met keuze voor zowel onderwijsgevend als onderwijsondersteunend personeel.

Voor de vroege vogels die de dag ontspannen willen beginnen starten we om 08.15 uur met ‘Early Bird Yoga.’ Onze collega Eleonora, van de school van ICT, verzorgt deze workshop. Let op: deelname is niet verplicht. Vervolgens verwelkomen we alle medewerkers vanaf 8:30 uur met koffie en thee. Om 09.00 uur trappen we af! Na een korte introductie van onderwijsdirecteur Ruud van Diemen verzorgt futurist en trendwatcher Richard van Hooijdonk een spectaculaire keynote. Van 10.00 – 10.30 uur is er de mogelijkheid om met een lekkernij richting de eerste workshopronde te gaan. Workshopronde één is van 10.30 – 12.30 uur. Van 12.30 – 13.30 uur is de lunchpauze en om 13.30 uur start de tweede workshopronde. Om 15.30 uur verzamelen we weer in het Techniek Innovatie Huis voor een plenaire afsluiting en een borrel.

Voor iedere workshop geldt een maximaal aantal deelnemers. Er zijn twee workshopsrondes, dus geef je snel op voor beide rondes door een keuze te maken uit het uitgebreide aanbod. Vol = vol!

De deadline voor het aanmelden is dinsdag 28 maart voor 09.00 uur! Heb je je niet tijdig aangemeld? Dan deelt de werkgroep jou in. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van aanmelden inclusief QR-code die we scannen bij binnenkomst op 6 april.

De campus-brede studiedag is verplicht voor al ons onderwijsgevend- en onderwijsondersteunend personeel. Indien je hier vragen over hebt kun je terecht bij je schooldirecteur.

We kijken er naar uit om iedereen te ontmoeten en er met elkaar een geslaagde dag van te maken!

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren