Het programma

Klik op de onderstaande tekst om het blokkenschema te openen. 


HET BLOKKENSCHEMA


De Werknetshow

Netwerken, iets waar je in het werkend leven vaak niet aan ontkomt. Als JOGG-professional is het van belang om lokaal een stevig Werknet op te bouwen. Bij de een gaat het netwerken natuurlijker af dan bij de ander. Maar wat zijn nou de fijne kneepjes van het vak? Hoe stap je op iemand af, hoe onthoud je iemands naam, wanneer is het gesprek precies afgelopen en hoe blijf je geconnect? Je ontdekt het tijdens de Werknetshow: een interactieve show vol energie, entertainment én inhoud!

Doelgroep: Iedereen


De JOGG-Talkshow
Met trots presenteren we de première van de enige echte JOGG-Talkshow. De plek waar verschillende JOGG-professionals te gast en aan het woord zijn. Inspirerend, toepasbaar, een vleugje humor en onderwerpen vanuit de praktijk en beleid. Aan tafel gaan ze het gesprek aan over goede samenwerkingen binnen verschillende rollen, JOGG-Teamfit door alle omgevingen heen en innoverende praktijkvoorbeelden. Zit jij in het publiek? 

Doelgroep: JOGG-regisseursDe KnGG Weet Ik Veel Quiz
KnGG staat natuurlijk voor Kind naar Gezonder Gewicht, dat wist je vast al. Deze ketenaanpak biedt passende ondersteuning en zorg voor kinderen met overgewicht en obesitas. Alle ontwikkelingen die nu spelen rondom dit thema, leveren veel vragen op. In deze sessie testen we de kennis van jullie als JOGG-professionals en geven we uiteraard meer informatie en de laatste stand van zaken. Kortom als je de zaal verlaat weet je veel meer over KnGG!

Doelgroep: Zowel gemeenten die al met KnGG aan de slag zijn als gemeenten die zich hierop aan het oriënteren zijn. 


Tour de Media
De jeugd brengt veel tijd door in de social media- en game wereld, dat is geen groot nieuws. Daarom is het van belang om ook de media omgeving gezonder in te richten. Het Beeld & Geluid museum is de plek waar alle media samenkomen. Op een interactieve manier presenteren ze de gevaren maar ook de voordelen die de media ons bieden vandaag de dag. Benieuwd wat de link is met JOGG en dit onderwerp? Ontdek het in Tour de Media!

Doelgroep: Iedereen


شبابٌ صحي لمستقبل صحي / In contact met verschillende doelgroepen
Google Translate er al bij gepakt? De titel van deze sessie luidt: Gezonde Jeugd, Gezonde Toekomst, maar dan in het Arabisch. We leven vaak allemaal in onze eigen bubbel en kiezen graag voor het bekende. Maar hoe kom je nu in contact met andere doelgroepen die soms wat verder van jezelf afstaan? En hoe spreek je hen het beste aan? JOGG-ambassadeurs de Healthy Sisters vertellen je hoe je als JOGG-professionals bepaalde doelgroepen kunt bereiken en betrekken binnen jouw Werknet.

Doelgroep: Iedereen


Impactvol Pitchen
Vertel jij altijd de allerbeste versie van je verhaal? Hoe overtuig je je publiek? En hoe zorg je ervoor dat jouw verhaal blijft hangen? Een perfecte pitch is het antwoord op al deze vragen. Al helemaal als het gaat om een complex verhaal of vraagstuk. Want hoe vertel je nou over JOGG in een notendop? In deze pitch training op maat leer je hoe je in elke situatie in korte tijd het ideale verhaal vindt waardoor jij je doel bij je publiek bereikt. Maak jij straks impact met jouw pitch?  

Doelgroep: Iedereen

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren