Accommodatie

Hier vind je meer informatie over de hotels waar we gedurende reis verblijven. 

11 - 15 november 2023: Ho Chi Minh
New World Saigon Hotel 

Dit 5-sterrenhotel hotel bevindt zich in het hard van Ho Chi Minh City, op 5 minuten loopafstand van het September 23 park en de Bui Vien promenade. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, een sauna en fitnessfaciliteiten. Geniet van een drankje in de Whisper Bar & Lounge of bij mooi weer in de Chill Sky Bar! De 533 kamers zijn comfortabel ingericht en beschikken over een LCD tv scherm, air-conditioning, badartikelen en er is 24 uur roomservice beschikbaar. De internationale luchthaven ligt op zo'n 20 minuten rijden. 

Adres: 
76 Đ. Lê Lai, Phường Bến Thành, Quận 1, Thành phố Hồ Chí Minh 700000, Vietnam
Telefoonnummer: +84 28 3822 8888

16 - 17 november: Halong 
Wyndham Legend Halong Hotel

Wyndham Legend Halong bevindt zich in Bai Chay in de regio Quang Ninh, op slechts 6,5 km van de stad Halong en 70 km van Hai Phong. Het beschikt over een buitenbad waar je kunt ontspannen na een lange dag. Het hotel beschikt ook over 2 restaurants, 2 bars, een clublounge en een fitnesscentrum. De kamers hebben een minimalistisch ontwerp en de meeste bieden uitzicht op de zee of de Ha Longbaai. Ze zijn voorzien van een flatscreen-tv met satellietzenders. De eigen badkamer is uitgerust met een douche of bad, badjassen en slippers. 


15 - 16 november en 17 - 18 november: Hanoi 
Pan Pacific Hotel 

Dit hotel met 20 verdiepingen kijkt uit op het West Lake, Truc Bach Lake en de Red River. Op slechts enkele minuten lopen ligt het centrum van de stad. Het hotel beschikt over een volledige spa, een verwarmd binnenzwembad en de Summit Lounge met een panoramisch uitzicht vanaf het dak. Bij restaurant Ming kun je genieten van authentieke dimsum-gerechten en een scala aan Chinese lekkernijen. De kamers zijn modern ingericht met neutrale tinten en Vietnamese ontwerpen en beschikken over en lcd-tv, een gevulde minibar en badkamer met bad of douche. De internationale luchthaven van Hanoi ligt op zo'n 40 minuten rijden. 


Adres: 
1 Đ. Thanh Niên, Road, Ba Đình, Hà Nội 100000, Vietnam
Telefoonnummer: +84 24 3823 8888