Uitnodiging
Bijeenkomst
Veilige E-mail Coalitie

Op 6 juli, van 13.30 tot 16.00 uur nodigen we je graag uit voor een bijeenkomst in Utrecht van de Veilige E-mail Coalitie. Met de Veilige E-mail Coalitie nemen bedrijfsleven en overheid het gezamenlijke initiatief tot brede invoering van e-mailbeveiliging en up-to-date e-mailstandaarden. Op 6 juli staan we graag met jullie stil bij de ontwikkelingen en de toekomstige uitdagingen van de VEC.

Locatie:

Je bent welkom in het Rijkskantoor De Knoop,  Croeselaan 14, te Utrecht. Aanmelden is - voor deze locatie - verplicht, dit kan makkelijk via dit aanmeldformulier.

 

Programma:

We staan graag met jullie stil over de ontwikkelingen van het breed invoeren van e-mailbeveiliging en up to date standaarden sinds we in 2017 met de VEC gestart zijn. Hoe verloopt de adoptie in het algemeen en hoe kijken we inmiddels aan tegen de intentieverklaring waar we mee gestart zijn? Ter voorbereiding op deze bijeenkomst vragen wij je daarom via de onderliggende link een kleine vragenlijst in te vullen over de stand van het land qua adoptie e-mailstandaarden. Het zijn 7 korte vragen en kost een minuut om in te vullen.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Rick van Rooijen (rick.vanrooijen{@}logius.nl), of Esther Van den Neste (esther.vandenneste{@}ecp.nl.

 

We verwelkomen u graag op 6 juli a.s.!