Aanmelden

Als uw aanmelding gelukt is ziet u hier een bevestiging van op uw scherm.

Na uw aanmelding ontvangt u na uiterlijk 7 werkdagen een email ter bevestiging dat u aangemeld bent. Het kan zijn dat deze bevestigingsmail in uw spambox terecht komt. Om dit te voorkomen verzoeken wij u om info@vvgn.nl toe te voegen aan uw adresboek.

Accreditatie wordt aangevraagd bij de Vereniging voor Verslavingsgeneeskunde Nederland, de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie en het kwaliteitsregister V&V, register zorgprofessionals GGZ en het Verpleegkundig Specialisten register.

Annulering

Na inschrijving kan het voorkomen dat u zich toch moet afmelden. Tot 3 weken voor het symposium is dat geen probleem. Bij afmelding binnen 3 weken voor het symposium wordt 50% van het inschrijfgeld in rekening gebracht. Bij afmelding 1 week voor het symposium wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht.

Casuïstiek inleveren

Tijdens dit symposium willen wij casuïstiek bespreken over de dilemma’s van het begin van het leven als van het eind van het leven. Om de interactie met de deelnemers te optimaliseren vragen wij om een casus aan te leveren, die meegenomen kan worden tijdens deze presentaties. Casuïstiek over deze dilemma’s kunt u <hier> indienen.

Totaal: € 0,00

Inclusief € 0,00 btw

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren