Aloha!

Beste collega's,

 

Het is bijna zover! Op 15 juni zullen we ons verzamelen voor het langverwachte PEC uitje dat -  Gas Los - gaat heten. We kunnen niet wachten om samen met jullie onvergetelijke dagen te beleven op 15 en 16 juni.

Voor de goede orde hierbij nog even de tijden die je thuis in de agenda moet zetten: 15 juni 12.00 uur aanwezig bij PCT - 16 juni rond 12.00 uur ben je weer terug bij PCT.

Alles wat we daartussen gaan doen blijft nog lekker even geheim ;-)

Maar voordat we helemaal in feeststemming komen, hebben we een paar belangrijke aankondigingen en verzoeken die we met jullie willen delen. Allereerst willen we graag Marjolein en Lars van Myles introduceren. Zij zullen de leiding hebben over de organisatie van ons nu al legendarische evenement.

Jullie kunnen voor alle praktische vragen en informatie met betrekking tot het Gas Los event bij hen terecht. Wij, Daphne en Marjolein, hebben besloten om dit keer niet achter de schermen te staan, maar om samen met jullie te genieten en te feesten.

Van Marjolein en Lars krijgen jullie updates over Gas Los en we verklappen elke keer weer iets meer…. Uiteraard ontvang je van Myles ruim van tevoren ook een paklijst zodat je weet wat je allemaal mee moet nemen.

Om ervoor te zorgen dat het voor iedereen een onvergetelijke ervaring wordt, vragen we jullie nu om wat praktische informatie met ons te delen via de volgende link. Hier kun je informatie achterlaten over allergieën, dieetwensen, bijzonderheden etc. Daarnaast hebben we ook nog een aantal persoonlijke vragen voor je om elkaar wat beter te leren kennen.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Marjolein en Lars en laten we samen aftellen naar een fantastisch feest. Gas Los!

Groetjes van Daphne en Marjolein