Aanmelden

Aanmeld formulier Lustrumkamp 2021.

let op! Alle prijzen zijn onder voorbehoud.

Dit jaar loopt het Lustrumkamp van donderdag 26 augustus tot zondag 29 augustus. Omdat we dit jaar niet op de aansluitende maandag vrij zijn hebben we alles een dag eerder gepland.

Voor het pinksterkamp

Het Lustrumkamp is leuk vanwege de ontspanning, de gezelligheid, het lekkere eten en drinken en natuurlijk vanwege het duiken. Maar wat opvalt is dat het met zijn allen samenwerken om het pinksterkamp neer te zetten ook zo veel plezier geeft, juist door het samen werken. 

En het aardige is: daar hoef je niet voor te wachten tot de tent opgezet moet worden. Je kan bijvoorbeeld ook al helpen met het inpakken van de aanhanger! Woensdagavond om 20:00 bij het zwembad!

Kamperen

Dit jaar vragen we niet om via de website aan te geven met welk kampeermiddel je komt. Dit gaan we op het pinksterkamp zelf bekijken. De tarieven van de camping zijn te vinden op: https://campinghogezand.nl/nl/tarieven-kamperen/

Donderdag

Openingslunch

De pinksterkampcommissie zorgt voor een lekkere lunch op donderdag middag om 13:00! Voor de
opzetters van de gezamenlijke tent, de kachel, baden etcetera. Kosten €0,-

Doe-het-zelf hamburgerfestijn.

Voor het avondeten gaan we zorgen voor de beste burgers en broodjes en bijkomstigheden.   Voor patat wordt ook gezorgd.

Kosten: €12,- per volwassene, kinderen voor €6,-

Bierproeverij

Donderdag verzorgt Rene Brons weer een bierproeverij. Kosten €10,-

Alcoholvrij
Met alcohol

Vrijdag

Boottocht

Vrijdag overdag maken we een boottocht over de grevelingen met een grote boot. Er is plaats voor 50 personen aan boord. De duikers kunnen 2 duiken maken.

Kosten:

Duiker €20,-

Niet duiker €10,-

Kind: €0,-

Kibbeling / Kippeding (nuggets)

Dit jaar hebben we een team klaar staan om super verse kibbeling te maken op zaterdag! Daarnaast maken we kipnuggets voor de mensen die niet van vis houden. Kosten maximaal € 12,-

Kibbeling
Kipnuggets

Biologielezing en duik

Vrijdagavond en zaterdagochtend krijgen we in de grote tent een uitgebreide biologielezing van Peter van Bragt over het onderwerp "voortplanting onder water". Deze lezing zit vol met grappige en smeuige weetjes over het liefdesleven onder het oppervlak. Zaterdag wordt er ook nog een duik gemaakt onder begeleiding van Peter om te zien of we een aantal dieren kunnen betrappen.

Kosten zonder duik: €5,-

Kosten met duik €10,-

Kinderen €0,-

 

Zaterdag

Lunch aan de waterkant

We lunchen bij de duikstek, deze keer is dat bij Den Osse haven. De kosten zullen vergelijkbaar zijn met vorig jaar. Maximaal € 5,- waarschijnlijk minder.

 

 

Lustrum borrel/receptie

Zaterdag tussen 16:00 en 18:00 verzorgt het bestuur een receptie met hapjes ter gelegenheid van het lustrum van de vereniging.

Volwassenen en Kinderen €0,-

 

Wok

Zaterdagavond halen we weer chinees bij de Wok.

Kosten: €15,- voor volwassenen, kinderen voor € 7,50

 

Zondag

 

Opruimen en duik

Zondag ruimen we even de tent op en daarna kunnen we nog een duikje maken!

Dinsdag