Ambassadeursontbijt

 

Kijkt u ook zo uit om elkaar weer live te mogen ontmoeten? Noteer dan donderdag 8 juli van 07.30 uur tot 09.00 uur alvast in uw agenda voor het aankomende ambassadeursontbijt. Wij hopen dat de coronamaatregelen tegen die tijd zodanig versoepeld zijn dat we u allemaal in goede gezondheid kunnen ontmoeten.

Thema
We hebben voor dit ambassadeursontbijt gekozen voor het thema: impact ondernemen. Verschillende ondernemers die een bijdrage leveren aan maatschappelijke doelen inspireren u graag met voorbeelden uit de praktijk en vertellen over hun drijfveren.

Wat doet u al aan impact ondernemen?
Heeft u zelf een inspirerend idee over impact ondernemen of wilt u uw MVO bijdrage met ons delen? Laat het ons weten via het registratie formulier. Eenselectie van voorbeelden delen we met de aanwezigen tijdens het ontbijt.

Neem iemand uit uw netwerk mee
Wij willen ook andere ondernemers of organisaties kennis laten maken met ondernemend Amersfoort en stellen het op prijs als u iemand uit uw netwerk van buiten de regio Amersfoort meeneemt. U kunt die persoon uit uw naam een uitnodiging sturen via het registratie formulier. Deze bijeenkomst is een mooie gelegenheid om andere ambassadeurs en hun mogelijke introducés te spreken.

Met vriendelijke groet,

Wethouder Economie Fatma Koser Kaya