Welkom


Hogeschool Rotterdam, Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie (CMI), organiseert op donderdag 28 maart de Bedrijvenmarkt 2024 voor studenten van de opleidingen Informatica (INF) en Technische Informatica (TI). Op deze website kunt u meer lezen over dit event en zich bij interesse aanmelden.

Tijdens deze bedrijvenmarkt zullen de tweedejaars, derdejaars en vierdejaarsstudenten van de opleidingen Informatica en Technische Informatica op zoek zijn naar een stageplaats of een afstudeerplek. De ervaring leert dat in het voorjaar de vraag naar stageplaatsen groter is dan naar afstudeerplekken. Houdt hier rekening mee wanneer u een tafel op deze bedrijvenmarkt wil bemachtigen. De studenten kunnen zonder aanmelding de markt bezoeken en met een open blik bij u langslopen.

Wij vragen deze studenten zich voor te bereiden op uw komst, echter is deelname en aanmelding niet verplicht voor onze studenten. Wij kunnen u daarom op voorhand geen aantallen doorgeven.

Programma
14:15 - 14:45 uur            Ontvangst & opbouw bedrijven
15:00 - 17:00 uur            Bedrijvenmarkt INF & TI 2024
17:00 - 17:30 uur            Uitloop

Wilt u deelnemen aan de bedrijvenmarkt? Bekijk dan eerst of uw organisatie voldoet aan de criteria vanuit de opleidingen. Wanneer u uw organisatie in deze criteria herkend, zien wij uw aanmelding graag tegemoet!

Aanmelden kan tot maandag 26 februari via het aanmeldformulier. Indien u inhoudelijke vragen over stage of afstuderen heeft, kunt u contact opnemen met de coördinatoren.

Tot ziens op de Bedrijvenmarkt INF & TI 2024. Wij kijken ernaar uit u te ontvangen op onze locatie aan Wijnhaven 107.


Mede namens het team van de opleidingen Informatica en Technische Informatica

Petra Santcroos & Sophia de Brito
Events & Communicatie
Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie
Hogeschool Rotterdam