C&M OPEN dag

Begin mei informeerde Monique Mourits jullie over een traject waar we allemaal mee te maken krijgen in ons werk: de introductie van een aangescherpte positionering en een nieuwe pay-off voor onze universiteit. Met die aangescherpte ‘P&P’ geven we vorm en inhoud aan de koers die in het Strategisch Plan is geschetst, en waarin ‘Open blik, open houding en open wetenschap’ de rode draad vormen.

Wat is er de afgelopen weken gedaan?
Vanuit het project P&P is de werkgroep Ssst! gestart, met collega’s van de directie C&M en van alle faculteiten. De werkgroep Ssst! heeft een ‘sneak preview’ van de geactualiseerde positionering en pay-off gekregen, heeft erover gesproken en heeft vervolgens plannen gemaakt om ook alle andere C&M-collega’s hierbij te betrekken.

Wat staat ons nu te doen?
De nieuwe pay-off wordt geïntroduceerd tijdens de Opening Academisch Jaar op 6 september. Vanaf dat moment start de externe communicatie. We vinden het belangrijk dat iedere C&M-collega vóór die tijd kennismaakt met de nieuwe positionering en pay-off, omdat ze verwoorden waar het in de kern om draait bij de UU. We vinden het daarom van belang dat ieder van ons nagaat wat dit voor het eigen werk betekent, waar de kansen liggen, en hoe we er gezamenlijk voor kunnen zorgen dat de ‘P&P’ tot sprekende content, middelen en plannen leiden die onze universiteit verder brengen.

1: Doe mee aan discussie en ideeën op intranet
Ga naar https://intranet.uu.nl/startpagina-cm-domein/positionering-en-pay-off om alle informatie over het P&P-project op intranet te lezen. En doe mee aan de discussie, deel je reactie en ideeën met collega’s op intranet. De informatie op intranet zal deze zomer steeds worden aangevuld. Ook wordt er een toolkit via intranet met iedereen gedeeld.

2: meld je aan voor de online sessie
We organiseren nog vóór de Opening Academisch Jaar drie online sessies, waarvan iedere C&M’er er één kiest. Tijdens deze sessie maak je kennis met de nieuwe P&P en verken je samen met je collega’s de kansen en mogelijkheden. Deelname aan de online sessie is verplicht. Lukt het je écht niet om erbij te zijn? Stem dit dan af met je leidinggevende.

Meld je nu aan voor één van de sessies. (ongeveer 50 deelnemers per sessie):

  • Donderdag 26 augustus, van 13.00 tot 14.30 uur
  • Woensdag 1 september, van 10.00 tot 11.30 uur
  • Donderdag 2 september, van 13.00 tot 14.30 uur

3: kom naar de C&M OPEN dag
Op donderdag 23 september organiseren we de C&M-OPEN dag. Tijdens deze dag werken we gezamenlijk verder aan de doorvertaling van identiteit van de UU naar ons werk, o.a. aan de hand van concrete verhalen van onze onderzoekers. Daarnaast is er alle gelegenheid om je C&M-collega’s te ontmoeten. Schrijf je hierin voor deze dag.

Deelname aan de Grote C&M-bijeenkomst is verplicht. Lukt het je écht niet om erbij te zijn? Stem dit dan af met je leidinggevende.

We realiseren ons, dat dit C&M traject in de zomer en de drukke september maand wordt aangeboden. Misschien kort dag, misschien lastig in te passen, desalniettemin hopen we dat we je inspireren. We kijken ernaar uit om vanaf eind augustus met elkaar aan de slag te gaan met de nieuwe P&P en daarmee de universiteit - en misschien ook wel onszelf - nóg beter op de kaart te zetten.

Hartelijke groet en een fijne zomer!

Ariane, Bas, Erik, Eveline, Marjolein & Wieneke (Routegroep 1)
Carlijn, Kathleen, Lisette, Marije, Menno, Robert, Saskia & Vera (Werkgroep Ssst!)