Aanmelden

Geachte mevrouw/heer,

Middels onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de online collegereeks: Democratie onder druk: Over boosheid, burgers en politiek.

De colleges zouden eerst live worden aangeboden, maar vinden nu alleen online plaats via zoom.


De data en tijden zijn: Dinsdagavonden van 19.30-21.30 uur. 
11 en 18 jan, 1, 8 en 15 feb 2022.

Wanneer u, na het invullen van het aanmeldformulier, op Aanmelden en betalen klikt komt u automatisch terecht op het Online Betaalplatform. Daar kunt u direct betalen via Ideal of Paypal. Als u niet online wil betalen, maar via een overboeking, doorloopt u dezelfde stappen maar kiest u in het Online Belaatplatform voor IBAN/Sepa betaling en klikt u op Betalen. Er zal dan een scherm verschijnen met de informatie voor de overschrijving.

Let op:

- U kunt een tweede persoon registreren door op de knop "Opslaan en extra persoon toevoegen" te klikken (rechts onderaan). 

- Inschrijven voor afzonderlijke colleges is helaas niet mogelijk.

- Uw aanmelding is pas definitief als bovenstaande stappen zijn doorlopen en de betaling in gang is gezet. 


Met vriendelijke groet,
Studium Generale


sg-lectures@maastrichtuniversity.nl
 

 

 

Met het invullen van dit aanmeldingsformulier gaat u akkoord met onze disclaimer en het privacyreglement. Klik hier voor ons privacyreglement. Tevens gaat u met het invullen van dit aanmeldingsformulier akkoord met het gebruik van uw gegevens om emails te sturen m.b.t. de Studium Generale activiteit(en) waar u zich voor aanmeldt.

€ 0,00

Totaal: € 0,00