Wil jij een methodiek leren die jou en je sporter naar een hoger niveau tilt? Waarbij wordt ingezet op het maximaliseren van jouw coachkracht? Deze methodiek is er en staat uitgebreid beschreven in het nieuwe boek ‘Effectiever coachen in de sport’. Exclusief voor NLcoach heeft de auteur een speciale cursus ontworpen voor sportcoaches om zich deze methodiek eigen te maken. Schrijf je nu in en ontvang direct het boek ‘Effectiever coachen in de sport’ erbij!

Rol van de trainer-coach
Als trainer-coach ben je de spil in het web als het gaat om de ontwikkeling van jouw sporter(s). Aan de andere kant moet je als coach op zoveel verschillende vlakken kennis en vaardigheden hebben, dat goede keuzes maken steeds lastiger wordt. Daarvoor is het trechtermodel ontworpen. Een methodiek die jou als coach ondersteunt om effectieve keuzes te maken bij het begeleiden van jouw sporters.

Samen met cursusleidster Roos Hanemaaijer gaan jullie aan de hand van de laatste innovaties en inzichten binnen de sport, op zoek naar de praktische toepassing binnen jouw unieke situatie. Al coachend zal Roos je begeleiden en inspireren om de coach te worden die jij wil zijn.

Leerdoelen
Na het volgen van de online cursus:
. ben je bekend met het trechtermodel en hoe deze jouw coachkracht kan maximaliseren;
. heb je inzicht in hoe je het trechtermodel kunt toepassen in de praktijk;
. kun je de (wetenschappelijke) theorie effectief toepassen in je eigen handelen;
. heb je actief nagedacht over een oplossing voor jouw uitdaging of probleem in coaching;
. weet je hoe je jouw eigen coachkracht naar een hoger niveau kunt tillen. 

Opzet
Door de brede ervaring van de cursusleider is de online cursus zeer interactief, waarbij je als deelnemer ook een actieve rol hebt. In de cursus zijn huiswerkopdrachten verwerkt. 

Dag 1 - theorie rond effectiever coachen
Dag 2 - praktijk - bespreking huiswerkopdrachten en door deelnemers ingebrachte voorbeelden

Bekijk hier het volledige programma.

Inclusief bijbehorend boek
De inhoud van de online cursus is gebaseerd op het boek Effectiever coachen in de sport van Roos Hanemaaijer, die tevens de cursusleider is. Maurice van Veldhoven, voormalig topsport en sportfysiotherapeut zegt over het boek:"Dit boek is anders dan andere boeken. Het reikt de ideale handvaten aan op een wijze die jij nodig hebt.”

Prijs
De prijs voor deelname bedraagt € 99,-  voor leden van NLcoach. Niet leden betalen € 155,- (prijzen exclusief btw). Bij deelname is een exemplaar van het recent verschenen boek Effectiever coachen in de sport van Roos Hanemaaijer (twv € 24,95) inbegrepen. 


Korting voor leden!
NLcoach is een vereniging met zo'n 4000 gebruikers. Één van de voordelen van het lidmaatschap van de vereniging is korting op de activiteiten. Het basislidmaatschap kost € 70,- per jaar. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan lid van onze vereniging, krijg korting op activiteiten, ontvang vier keer per jaar het magazine NLCOACH en krijg een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Bekijk hier alle informatie