Energy Safety Festival | Safe to work on safety

Openhartig het gesprek aangaan over veiligheid. Daar is binnen de sector behoefte aan. Want in de keten van de energiesector moet de veiligheid voor de werkvloer, het management en de top van bedrijven verbeteren en structureel ingebed worden. Tijdens het Energy Safety Festival starten we daarom integraal en sectoroverschrijdend de dialoog over veiligheid, delen we kennis en leren we van elkaars successen en fouten. Save the date en voer 28 januari tijdens het Energy Safety Festival het ECHTE gesprek!

        “Ik ontmoet graag ketenpartners op het Energie Safety Festival om te praten over de
         relevante zaken die we samen kunnen verbeteren. Leren van elkaar is mijn motto.”
         Jeroen Grond | Directeur Veiligheid, Gezondheid, Milieu en Kwaliteit (VGMK) bij
         Stedin

Gespreksonderwerpen
Tijdens het Energy Safety Festival gaan we in gesprek over ketenverantwoordelijkheden vanuit verschillende rollen en taken. Onderzoeken we belemmeringen in fysieke, psychische en sociale veiligheid, en maken we deze bespreekbaar. En stimuleren we een proactieve veiligheidscultuur door leiderschap te nemen. Met tot doel commitment te creëren voor een structurele aanpak van veiligheid in de sector en samen de next step te zetten.

          "Ik hecht grote waarde aan veiligheid. Tijdens ons werk lopen wij elke dag risico's.
          Veiligheid hoort daarom altijd centraal te staan en altijd bespreekbaar te zijn. Heel
          goed om hierover samen in gesprek te gaan. Verbeteren kan namelijk altijd. Het Energy Safety
          Festival is daarvoor een mooi initiatief."
          Frank Wester | Associate Director Grid Field Operations Nederland

Programma
Het Energy Safety Festival biedt een zeer gevarieerd, interactief, energie gevend en veilig programma. Doe mee en denk mee en deel jouw lessons learned. Laat je inspireren tijdens Pecha Kucha’s, luister naar kopstukken uit de sector en speel mee in workshops & games.

          “Een veilige werkomgeving realiseren is mijn grootste doel. Daarvoor hebben we
          elkaar nodig en organiseer ik actief dit Energy Safety Festival”.  
          Anja Vijselaar | Directeur bij Petersburg Consultants

Voor wie?
Het Energy Safety Festival is bij uitstek interessant voor professionals die dagelijks werkplekken veiliger en gezonder maken om met plezier te kunnen werken. Denk aan beleidsmedewerkers, lijn- en uitvoerende managers bij netbeheerders, industrie, kennisinstellingen, de contractors, toeleveranciers en engineering bedrijven, brancheverenigingen (Bouwend Nederland, Netbeheer Nederland, FME, ISZW), Rijkswaterstaat en ProRail. 

Uitnodiging ontvangen?
Het Energy Safety Festival door ‘Leaders in Safety’ vindt plaats op donderdag 28 januari 2021 in de regio Utrecht. Laat hier je e-mailadres achter, dan ontvang je binnenkort de itnodiging. 

Registreren
Wil je alvast zeker zijn van een plaats? Registreer je dan hier. De kosten voor het Energy Safety Festival zijn € 275,-.