Energy Safety Festival
18 april 2023 
   

Openhartig het gesprek aangaan over veiligheid. Daar is binnen de sector behoefte aan. Want in de keten van de energiesector moet de veiligheid voor de werkvloer, het management en de top van bedrijven verbeteren en structureel ingebed worden.

Doe jij ook mee aan de open dialoog over Safety schrijf je dan in voor het Energy Safety Festival live event dat gehouden wordt op 18 april 2023 van 13:30 - 18.00 uur (met aansluitend een foodfestival). 

Programma
Tijdens het interactieve programma gaan we in gesprek met elkaar, met experts en met professionals uit het vakgebied. Delen we kennis tijdens het plenaire - en het workshopgedeelte, laten we ons informeren over nieuwe producten en ontwikkelingen en ontmoeten we vakgenoten tijdens het foodfestival. 

Voor wie?
Het Energy Safety Festival is bij uitstek interessant voor professionals die dagelijks werkplekken veiliger en gezonder maken om met plezier te kunnen werken. Denk aan beleidsmedewerkers, lijn- en uitvoerende managers bij netbeheerders, industrie, kennisinstellingen, de contractors, toeleveranciers en engineering bedrijven, brancheverenigingen (Bouwend Nederland, Netbeheer Nederland, FME, ISZW), Rijkswaterstaat en ProRail.  

Participerende bedrijven
Wil je ook participeren in dit initiatief? Stuur een mail naar info@jbace.nl of neem contact op met Jeanet Brouwhuis 06-29057654. We informeren je graag over de voorwaarden. 

Voel je vrij het Energy Safety Festival te delen met collega’s of geïnteresseerden uit het vakgebied. Wij hopen je te mogen verwelkomen op 18 april 2023.

Group page: Linkedin

Met vriendelijke groeten,
Namens de stuurgroep: Bouwend Nederland (Harold Lever), Enexis (Mirjam Kop), Omexom (Andre Timmermans), Stedin (Jeroen Grond), TenneT TSO (Oscar van Aagten), Visser & Smit Hanab (Marjan Vormeer) en (Anja Vijselaar).