SOL bestaat 10 jaar

Reden voor een feestje!

 

We vieren dit graag met jullie - onze vrijwilligers - op donderdag 5 oktober, van 16.00 tot 21.00 uur, bij Lake seven in Zevenhuizen.

 

Borrel & diner

We beginnen deze feestelijke dag vanaf 16.00 uur met een gezellige borrel, gevolgd door een smaakvol diner. Het diner wordt aangeboden in buffetvorm en bestaat uit vlees, vis en vegetarische opties. Al het vlees is halal.

Heb je een ernstige allergie waarmee de keuken rekening moet houden? Geef dit dan aan bij het aanmeldformulier.

Feest

Na het diner is het tijd om de dansschoenen aan te trekken en de voetjes van de vloer te dansen. We sluiten namelijk af met een spetterend feest met DJ, dat tot ongeveer 21.00 uur zal duren.

Vervoer

  • Openbaar vervoer
    Kom je met het openbaar vervoer naar Lake seven? Via jouw begeleider binnen SOL kun je een OV-dagkaart krijgen. Wil je hiervan gebruikmaken, geef dit dan aan op het aanmeldformulier.
     
  • SOL-bussen
    Kun je niet met eigen vervoer of met het OV komen? Dan kun je gebruikmaken van SOL bussen (of auto's), die op een vast tijdstip vertrekken vanuit de verschillende werkgebieden van SOL. Je wordt hier na afloop ook weer teruggebracht. Maak je graag gebruik van dit vervoer, geef dit dan aan op het aanmeldformulier.

Aanmelden

In verband met de inkopen voor borrel & diner, vragen we jullie om je vooraf aan te melden via het aanmeldformulier. Let op: we gaan er vanuit dat wie zich aanmeldt, ook aanwezig is. Mocht er onverhoopt iets tussen komen, dan horen we dit graag op tijd, zodat we weten op hoeveel feestgangers we kunnen rekenen.

De deadline voor aanmelden is woensdag 13 september. Lukt het niet om je online aan te melden? Neem dan contact op met je begeleider bij SOL, dan zal hij of zij ervoor zorgen dat de aanmelding op papier bij de feestcommissie terechtkomt.

 

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op donderdag 5 oktober!

Btisame Boudhan & Ivo Brandsen
directie SOL

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren