Festival Leren van toetsen 2023

Meld je hier aan voor Festival Leren van toetsen 2023! Deelnemen kost €90,-. Verzorg je een workshop? Dan is aanmelden niet nodig. 

Het verschuldigde bedrag kan je direct betalen via iDeal of op basis van een factuur via bijvoorbeeld je werkgever. Het verschuldigde bedrag dient in dat geval binnen 30 dagen betaald te worden. Dit betekent dat de betaling niet voltooid hoeft te zijn voor 2 juni! Je aanmelding wordt al geregistreerd, zodra je de betaling start (factuur aanvraagt).  

Factuurgegevens

Gebruik het veld 'referentie' om kostenplaatsnummer of ordernummer in te vullen. 

Zijn de gegevens op de factuur achteraf toch niet correct? Je kunt zelf de gegevens wijzigen. Volg hiervoor de instructies op de factuur. 

Vooraf inkoopgegevens nodig? Kijk dan op https://www.delftcongress.com/nl/contact

Afmelden en overdragen van tickets

Ben je onverhoopt toch verhinderd? Tot uiterlijk donderdag 25 mei 2023 kan je je met restitutie van inschrijfgeld afmelden voor het event. Het overdragen van je ticket aan een andere deelnemer is in verband met het printen van de badges mogelijk tot uiterlijk woensdag 31 mei 2023. Zowel het afmelden als het overdragen van tickets kan je eenvoudig via deze pagina regelen. 

Waar besteden wij jouw inschrijfgeld aan?

We proberen ieder jaar de kosten voor onze deelnemers zo laag mogelijk te houden. Dit doen we door samen te werken met partners en een gasthogeschool. Toch maken wij (Platform Leren van toetsen) meer kosten dan we door deze samenwerking kunnen opvangen. Denk daarbij aan de kosten voor catering, technische ondersteuning en huur materialen. 

Ongeveer een derde van het inschrijfgeld gebruiken we om uitgaven op te vangen die we gedurende het collegejaar doen. Zo zijn we in staat om gedurende het collegejaar gratis (!) webinars en lezingen aan te bieden en onze website te onderhouden. Platform Leren van toetsen draait immers op de energie van enthousiaste professionals uit het Nederlandse hoger onderwijs en wordt niet structureel gefinancierd.   

€ 90,00

Totaal: € 90,00