Aanmeldformulier

Deelname aan het festival kost €100,-. Het verschuldigde bedrag kan je direct betalen via iDeal of op basis van een factuur via bijvoorbeeld je werkgever. Het verschuldigde bedrag dient in dat geval binnen 30 dagen betaald te worden.

Let op! Dit betekent dat de betaling niet voltooid hoeft te zijn voor 7 juni! Je aanmelding wordt al geregistreerd, zodra je de betaling start (factuur aanvraagt).  

Factuurgegevens

Gebruik het veld 'referentie' om kostenplaatsnummer of ordernummer in te vullen. 

Zijn de gegevens op de factuur achteraf toch niet correct? Je kunt zelf de gegevens wijzigen. Volg hiervoor de instructies op de factuur

Vooraf inkoopgegevens nodig? Kijk dan op https://www.delftcongress.com/nl/contact

Afmelden en overdragen van tickets

Ben je onverhoopt toch verhinderd? Tot uiterlijk donderdag 30 mei 2024 kan je je met restitutie van inschrijfgeld afmelden voor het event. Het overdragen van je ticket aan een andere deelnemer is in verband met het printen van de badges mogelijk tot uiterlijk woensdag 29 mei 2024. 

Let op! Zowel het afmelden als het overdragen van tickets kan je eenvoudig via deze pagina regelen. 

Waar besteden wij jouw inschrijfgeld aan?

We proberen ieder jaar de kosten voor onze deelnemers zo laag mogelijk te houden. Ongeveer een derde van het inschrijfgeld gebruiken we om uitgaven op te vangen die we gedurende het collegejaar doen. Zo zijn we in staat om gedurende het collegejaar gratis (!) webinars en lezingen aan te bieden en onze website te onderhouden. Platform Leren van toetsen draait immers op de energie van enthousiaste professionals uit het Nederlandse hoger onderwijs en wordt niet structureel gefinancierd.   

Factuurgegevens

MakerSpace

Alle inspiratie en expertise die aanwezig is op het festival gelijk gebruiken voor een ontwerpvraagstuk in jouw eigen praktijk? Doe dan mee aan de Makerspace! Meer informatie en het aanmeldformulier zijn hier te vinden. 

Jubileumboek

In het kader van ons 10-jarig jubileum hebben we het naslagwerk 'Leren van toetsen in het hoger onderwijs' samengesteld. Dit boek wordt op het festival gepresenteerd en is daar ook als hard-copy versie voor een gereduceerde tarief van €10,- te krijgen.

Het is mogelijk om alvast een kopie te reserveren door hieronder voor de optie 'Toegang incl. jubileumboek' te kiezen. Bij binnenkomst op het festival ontvang je dan een voucher waarmee je het boek na de presentatie kunt ophalen.

€ 110,00
€ 100,00

Totaal: € 0,00