Alumni VeRoVer
First Dates Verpleegkunde

De bijeenkomst van 20 januari 2022 is helaas geannuleerd.

 

Beste student,

 

Ben je bijna afgestudeerd en zou je je graag nog wat verder op de verschillende werkvelden van de verpleegkundige willen oriënteren?

Meld je dan aan voor de first dates! De dates vinden plaats op Hogeschool Rotterdam locatie Rochussenstraat op donderdag 20 januari van 17.00-19.30uur, met aansluitend een borrel. De bijeenkomst is gratis, voor de borrel vragen wij een kleine vergoeding van €5,-. Wij zorgen dan voor het eerste drankje en een hapje tijdens de borrel.
Gezien het tijdstip, verzorgen wij ook een kleine versnapering tijdens de bijeenkomst (geen volwaardige maaltijd).

First dates is de aangewezen mogelijkheid om hbo-opgeleide verpleegkundigen uit de verschillende werkvelden te spreken over hun werkzaamheden.

De verpleegkundigen die aanwezig zijn, zijn werkzaam in het ziekenhuis, verpleeghuis, Ontwikkelingswerk, de spoedeisende hulp, ambulance, Intensive Care, Jeugdgezondheidszorg, Thuiszorg, GGZ, en als Verpleegkundig Specialist, Physician Assistant en verpleegkundig onderzoeker!

 Mocht de borrel door de huidige corona-maatregelen niet door kunnen gaan, wordt dit bedrag teruggestort op je rekening. In alle andere gevallen is restitutie niet mogelijk.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Alumni Vereniging Rotterdam Verpleegkunde (VeRoVer).