Uitnodiging GewoonUIT

Beste collega,

Op donderdag 21 september is het zover, het eerste bedrijfsfeest van Woonin: GewoonUIT! Een gezellige middag en avond met alle collega's waarbij we het nuttige met het aangename combineren. GewoonUIT vindt plaats bij De Fabrique in Maarssen.

Wat kun je verwachten?

Middag: ondernemingsplan, borrel

Om 13.45 uur start GewoonUIT. Maar vanaf 13.00 uur ben je al van harte welkom. Er is géén lunch aanwezig. Na de start nemen we de tijd voor het ondernemingsplan. Waar staat Woonin voor? Welke doelen willen we met elkaar bereiken? Hoe gaan we dat doen?

Vanaf 16.30 uur kun je onder het genot van een hapje en een drankje bijpraten met die leuke collega die je al een tijdje niet hebt gesproken. Om 17.30 uur start het diner.

Avond: feest

Vanzelfsprekend sluiten we de avond af met een spetterend feest, vanaf 19.00 uur. De perfecte gelegenheid om de eerste Woonin-bedrijfsfeestroddels te laten ontstaan. Daar wil je bij zijn, dat wil je niet missen!

Om 23.00 uur is GewoonUIT afgelopen.

Ben jij erbij?

We leggen het werk deze dag allemaal rond 13.00 uur stil. Je wordt dan ook verwacht bij het middagprogramma.

We horen graag of je ook bij het diner en/of het feest bent. Dan kunnen we met de juiste aantallen rekening houden voor de catering en verspilling voorkomen.

Geef je aanwezigheid vóór 31 augustus aanstaande door via de paarse knop. Je komt dan op een webformulier. Hier kun je ook eventuele dieetwensen doorgeven.

Tot ziens in De Fabrique!

Hartelijke groet,

Henk Peter Kip en het GewoonUIT-team

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren