Wat kun jij als coach leren van de praktijkervaringen van coach van het jaar Hugo Haak & prestatiepsycholoog Rogier Hoorn?

Onder prestatieklimaat verstaan we een omgeving die erop is gericht om zo vaak mogelijk op een zo hoog mogelijk niveau te presteren. Het creëren van een gezond prestatieklimaat is belangrijk! Maar hoe creëer je een gezond prestatieklimaat waarin het talent optimaal kan ontwikkelen en presteren, én het welzijn van het talent centraal staat? En hoe stel je het teambelang voorop zonder het individu te kort te doen? Cruciale vragen in de sport maar net zo relevant in het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs.

In deze sessie brengt coach Hugo een bezoek aan prestatiepsycholoog Rogier. In een persoonlijk vraaggesprek deelt Hugo zijn ervaringen en bespreekt onder andere zijn ontwikkeling van topsporter naar bondscoach van de baansprintploeg. Welke weg heeft hij met zijn team richting Tokyo afgelegd? Welke teamcultuur heeft hij opgebouwd? Hoe heeft hij een veilige en toch uitdagende omgeving gecreëerd? Rogier legt door vragen aan Hugo de verbanden tussen theorie en coaching in de sport én het onderwijs & bedrijfsleven. Tijdens het gesprek licht hij regelmatig zaken toe, waarbij hij deelnemers uitdaagt kritisch te kijken naar hun eigen (sport)organisatie, en het bouwen van high performing teams met een gezond prestatieklimaat. 

Rogier en Hugo bundelen in deze sessie met originele opzet hun krachten vanuit de sportpyschologie en de praktijk. De sessie biedt zo een unieke combinatie van wetenschappelijke inzichten én praktijkervaringen die jou als coach/leidinggevende verrijken en je helpen te ontwikkelen naar een betere prestatiecultuur binnen jouw team! Doe er je voordeel mee! 

Rogier Hoorn is sport- en prestatiepsycholoog en begeleidt Olympische teams en performers binnen de overheid en het bedrijfsleven. Hugo Haak was tot voor kort coach van de Nederlandse baansprinters en is eerder verkozen tot Coach van het Jaar. Lees hier meer over beide docenten. 

Doelgroep
Coaches, trainers en andere begeleiders in de sport, (topsport) begeleiders in het onderwijs en managers in het bedrijfsleven.


Korting als lid van NLcoach!

NLcoach is een vereniging met ca. 4000 gebruikers. Één van de voordelen van het lidmaatschap van de vereniging is korting op de activiteiten. Het basislidmaatschap kost € 82,50 per jaar. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan lid van onze vereniging, krijg korting op activiteiten, ontvang vier keer per jaar het magazine NLCOACH en krijg een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Lees hier meer!