IGOtalk: Wonen in Rotterdam

Er is een schreeuwend tekort aan woningen. Hoe gaat Rotterdam hiermee om? Welke kansen biedt deze mooie stad? En welke ideeën en plannen liggen er al op tafel? Kortom; hoe zien wij de toekomst van Rotterdam voor ons? Kom op 9 november naar de IGOtalk: Wonen in Rotterdam. 


Praktische informatie

Datum: 9 november 2023
Tijd: 16.00 – 17.30 uur (met aansluitend een borrel)
Locatie: La Plaza, Academieplein


Sprekers

🎤 Daniel de Witte, docent Bouwkunde en oprichter van iLINGQ is de host van deze middag. Hij gaat in gesprek over de kansen en mogelijkheden in Rotterdam met:
 

🏡Chanda de Korte en Ilham Boulahian, beleidsadviseurs Wonen bij de Gemeente Rotterdam. Zij zijn betrokken bij de Rotterdamse Woonvisie, een toekomstige blik op Rotterdam als aantrekkelijke woonstad in 2040.  
 

🖊️Teun van den Ende, redacteur Architectuur en Stedelijke Ontwikkeling bij Vers Beton. Hij werkt momenteel aan een onderzoek over de ontwikkelingen op de commerciële huurmarkt in Rotterdam. Hiervoor publiceerde hij onlangs het eerste artikel in een reeks over dit onderwerp: ‘Hoe de commerciële huurmarkt in Rotterdam zijn pijlen richtte op jongeren en verhoteliseerde’
 

🏫Britt van der Zandt, conceptontwikkelaar bij VORM. VORM is een projectontwikkelaar en bouwer in een. Zij bouwen al meer dan 100 jaar. Ze werken in de gehele breedte van de bouwsector met een focus op betaalbare, unieke woningen in leefbare, duurzame buurten.
 

👩‍🎓een van onze studenten

 

Mis het niet! Meld je vandaag nog aan.