Alle deelnemers hebben per e-mail de laatste praktische informatie ontvangen. Niet gekregen? Mail ons dan via events@sportsmedia.nl. Er zijn nog enkele plaatsen, dus je kunt je nog inschrijven voor dit boeiende congres! 

Ook in 2023 organiseert NLcoach, in samenwerking met Topsport Topics, een uniek congres voor coaches die belangstelling hebben voor en gebruik willen maken van nieuwe wetenschappelijke inzichten. Jaarlijks wordt er veel wetenschappelijk onderzoek verricht, waar trainers en coaches in de sportwereld profijt van kunnen hebben. Dit congres brengt wetenschappelijke en innovatieve onderwerpen naar jouw dagelijkse praktijk als coach. Doe hier je voordeel mee!

In Woerden komen vooraanstaande sprekers samen, die het thema 'Veerkracht' vanuit verschillende hoeken belichten. Het zijn wetenschappers en andere professionals met een sterke verbinding naar en ervaring in de praktijk. Veerkracht en het vermogen om te kunnen presteren onder druk zijn voor sporters cruciaal. Elke sporter voelt de druk om de beste te zijn en kent de spanning van wedstrijden. Sporters zien zich geconfronteerd met vormverlies, verlies van wedstrijden en blessures. Behalve in hun sport kunnen ze ook in hun privésituatie tegen dingen aan lopen. Hoe gaan sporters om met tegenslagen? Hoe zetten ze de spreekwoordelijke knop om? Waarom is veerkracht misschien wel de belangrijkste eigenschap van een sporter? En tot slot natuurlijk: hoe kun je als coach zorgen voor veerkrachtige sporters? 

Doelgroep
Het congres is bedoeld voor coaches, trainers, embedded scientists, wetenschappers, sportpsychologen en sportzorgprofessionals. 

Prijs
De prijs voor deelname aan het congres bedraagt € 90,- voor leden van NLcoach. Niet leden betalen € 120,-. Deelnameprijzen zijn exclusief btw.


Korting als lid van NLcoach!

NLcoach is een vereniging met ca. 4000 gebruikers. Één van de voordelen van het lidmaatschap van de vereniging is korting op de activiteiten. Het basislidmaatschap kost € 82,50 per jaar. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan lid van onze vereniging, krijg korting op activiteiten, ontvang vier keer per jaar het magazine NLCOACH en krijg een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Lees hier meer!