De vorige editie werd beoordeeld met een 8,5

Ook in 2024 organiseert NLcoach, in samenwerking met Topsport Topics, een uniek congres voor coaches die belangstelling hebben voor en gebruik willen maken van nieuwe wetenschappelijke inzichten. Jaarlijks wordt er veel wetenschappelijk onderzoek verricht, waar trainers en coaches in de sportwereld profijt van kunnen hebben. Dit congres brengt wetenschappelijke en innovatieve onderwerpen naar jouw dagelijkse praktijk als coach. Doe hier je voordeel mee!

In Woerden komen vooraanstaande sprekers samen, die het thema herstel en coaching vanuit verschillende hoeken belichten. Het zijn wetenschappers en andere professionals met een sterke verbinding naar en ervaring in de praktijk. Herstel is een onderwerp waar iedere coach mee te maken krijgt. Sporters moeten namelijk niet alleen goed trainen en presteren, maar met name ook goed herstellen. Maar hoe zorg je daar als coach dan precies voor? Welke methoden zijn er? Wanneer kies je voor wat? En hoe maak je onderscheid tussen de zin van de onzin? 

Het congres geeft je inzicht in wetenschappelijke onderbouwing en geeft je handvatten voor herstel bij je sporters en hoe dit in te passen in je planning. Dit gebeurt aan de hand van planning & periodisering, fysiologische aspecten van herstel en mentaal herstel. 

Meer informatie
Bekijk voor meer informatie over betrokken organisaties de pagina achtergrondinformatie. Hier kun je ook een factsheet en podcast over herstel vinden. 

Doelgroep
Het congres is bedoeld voor coaches, trainers, embedded scientists, wetenschappers, sportpsychologen en sportzorgprofessionals. 

Prijs
De prijs voor deelname aan het congres bedraagt € 95,- voor leden van NLcoach. Niet leden betalen € 125,-. Deelnameprijzen zijn inclusief lunch ter afsluiting en exclusief btw.


Korting als lid van NLcoach!

NLcoach is een vereniging met ca. 4000 gebruikers. Één van de voordelen van het lidmaatschap van de vereniging is korting op de activiteiten. Het basislidmaatschap kost € 82,50 per jaar. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan lid van onze vereniging, krijg korting op activiteiten, ontvang vier keer per jaar het magazine NLCOACH en krijg een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Lees hier meer!