Morgen vindt het congres plaats en alle deelnemers hebben inmiddels een mail met de praktische informatie ontvangen. Geen mail, graag een bericht naar Kim via 06 22 544 644. Inschrijven kan uiteraard ook nog! 

Voor de derde keer op rij organiseert NLcoach, met dank aan sponsoring door Topsport Topics, een uniek congres voor coaches die belangstelling hebben voor en gebruik willen maken van nieuwe wetenschappelijke inzichten. Jaarlijks wordt er veel wetenschappelijk onderzoek verricht, waar trainers en coaches in de sportwereld profijt van kunnen hebben. Dit congres brengt wetenschappelijke en innovatieve onderwerpen naar jouw dagelijkse praktijk als coach. Doe hier je voordeel mee!

In Woerden komen vooraanstaande sprekers samen, die gespecialiseerd zijn in sport en jeugd. Het zijn professionals met een sterke verbinding naar en ervaring in de praktijk. Zij gaan in op de rol van talent, plezier en fysieke aspecten. Denk aan:

  • Het belang van brede motorische ontwikkeling bij kinderen
  • Vroeg of laat specialiseren
  • De biologische leeftijd en het geboortemaandeffect
  • Het ondersteunen van de mentale groei van jonge sporters
  • Het belang van plezier

Doelgroep
Het congres brengt coaches, trainers, embedded scientists, wetenschappers en sportzorgprofessionals samen. 

Prijs
De prijs voor deelname aan het congres bedraagt € 90,- voor leden van NLcoach. Niet leden betalen € 120,-. Deelnameprijzen zijn exclusief btw.


Korting als lid van NLcoach!

NLcoach is een vereniging met ca. 4000 gebruikers. Één van de voordelen van het lidmaatschap van de vereniging is korting op de activiteiten. Het basislidmaatschap kost € 82,50 per jaar. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan lid van onze vereniging, krijg korting op activiteiten, ontvang vier keer per jaar het magazine NLCOACH en krijg een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Lees hier meer!