Online aanwezig bij het Jaarcongres? De kijk-link is maandag 29 november per e-mail naar je verzonden. Vragen? Bel Kim van der Haar van Team NLcoach via 06 22 544 644


Op dinsdag 30 november 2021 organiseren NLcoach en TopsportTopics een uniek hybride congres. Er wordt jaarlijks veel wetenschappelijk onderzoek verricht, waar trainers en coaches in de sportwereld profijt van kunnen hebben. Dit unieke congres brengt wetenschappelijke en innovatieve onderwerpen naar jouw dagelijkse praktijk als coach. Iedere coach of trainer op elk niveau krijgt zo nieuwe inzichten!

In Woerden brengen we een aantal vooraanstaande sprekers samen, die je meenemen in het sporten op de grens. Het gaat hierbij extreme externe omstandigheden én extreme mentale druk. Alle sprekers zijn professionals met een sterke verbinding naar en ervaring in de praktijk. Met elkaar en met jou bespreken ze recente bevindingen uit de wetenschap en de relevantie hiervan voor de praktijk.

Het programma gaat onder andere in op:

  • externe omstandigheden, zoals het leveren van (top)prestaties bij extreme hitte;
  • mentale grenzen, zoals extreme mentale druk om te presteren en eetstoornissen.

Doelgroep
Het congres brengt coaches, trainers, embedded scientists, wetenschappers en sportzorgprofessionals samen. Ben jij er ook bij?

Live of online
Op de locatie is plaats voor zo'n 50 personen. Aanwezigheid ter plekke geeft je de kans mee te praten en met de experts gedurende het programma en na afloop van gedachten te wisselen. Uiteraard nemen we ter plekke de dan geldende corona-richtlijnen in acht. Geef je er de voorkeur aan om vanaf je eigen werkplek alles te volgen? Ook die mogelijkheid bieden we je graag door middel van een livestream!  

Prijs
We hanteren verschillende prijzen, afhankelijk van het feit of je lid bent van belangenbehartiger NLcoach en of je live of online wilt deelnemen. Live is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil je gebruik maken van de mogelijkheid om ook directe interactie met de aanwezige experts te hebben, schrijf je dan snel in! Op het inschrijfformulier maak je je keuze kenbaar. 


Korting voor leden!
NLcoach is een vereniging met 4.000 leden. Het basislidmaatschap kost € 70,- per jaar en daarmee krijg je onder andere korting op NLcoach evenementen. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan direct lid en krijg naast genoemde korting ook vier keer per jaar het magazine NLCOACH plus een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Meer informatie via https://www.nlcoachvereniging.nl/word-lid/