Health-RI Knooppuntendag: Connecting the Nodes

Op 21 november 2023 vindt de Health-RI Knooppuntendag plaats in Villa Jongerius, Utrecht. We nodigen alle werkgroep leden, strategisch verantwoordelijken en tactisch verantwoordelijken van harte uit om gezamenlijk de verbinding te leggen tussen Architectuur, Biobanken & Collecties, ELSI, FAIR Data Implementatie, en Services & Loket; van puntoplossingen naar een gezondheidsdata-infrastructuur netwerk. Ben jij er ook bij? 

Wij zijn Health-RI, dé organisatie in Nederland die zich inspant voor beter hergebruik van gezondheidsdata voor beleid, onderzoek en innovatie om zo te komen tot een lerend zorgsysteem. 
Tijdens de Health-RI Knooppuntendag zullen we onderlinge afhankelijkheden tussen de verschillende werkgroepen bespreken, aan de slag gaan met cross-thema projecten, en ruimte bieden om te netwerken. De dag richt zich op; verbinding, structuur en planvorming. 

Aanmelden voor de Health-RI Knooppuntendag ‘Connecting the Nodes’ is sinds deze week mogelijk. We streven naar een hoge aanwezigheid van alle werkgroep leden. Mocht je niet kunnen aansluiten, dan is een collega ook van harte welkom.  
Aanmelden kan via deze link of door in de menubalk op Aanmelden te klikken.

Het programma begint om 10:00 uur. Als afsluiting is er een borrel tot en met 18:00 uur. 

Note: het plenaire deel van de dag zal in het Nederlands zijn. 

Note: The plenary part of the day will be held in Dutch.  
 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren