Conferentie: Logistiek Beweegt de Circulaire Economie

Afgelopen 12 oktober vond de samenwerkconferentie 'Logistiek Beweegt de Circulaire Economie' (LBCE) plaats. Professionals in logistiek, ondernemers, wetenschappers, beleidsmakers en studenten komen samen, delen kennis en gaan aan de slag gaan met logistiek in de circulaire economie. 

Logistiek speelt een cruciale rol in de transitie naar een circulaire economie. Een economie waarin we afval minimaliseren en materialen en producten hergebruiken, repareren en recyclen. Een economie waarin ketens circulair zijn met logistiek als belangrijke drijvende kracht.

In een vol programma gingen we vanuit praktijk, onderzoek en beleid aan de slag met logistieke processen, oplossingen en innovaties die nodig zijn om een circulaire economie mogelijk te maken. Jouw bijdrage is hierbij onmisbaar. In werksessies gaan we aan de slag met bijvoorbeeld de volgende vragen:

  • Welke oplossingen bieden logistieke diensten voor circulaire ketens en business?
  • Welke handige methodes en tools helpen bij het herontwerpen van de keten?
  • Hoe pak je als professional in logistiek jouw rol als driver van een circulaire keten?
  • Hoe neem je ketenpartners mee in deze ontwikkeling?

Ook na de conferentie op de hoogte blijven van alles wat er speelt op het gebied van logistiek en Circulair ondernemen? Volg ons dan op LinkedIn


Datum: Donderdag 12 oktober 2023
Tijd: 9:30 uur – 16:00 uur
Locatie: Jacoba Mulderhuis (JMH), Amstelcampus, Hogeschool van Amsterdam


 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren