Werf jouw talent van de toekomst !

We schreeuwen met z'n allen om handjes om te kunnen werken aan de enorme bouwopgave die voor ons ligt. 

Denk tijdens deze bijeenkomst mee over hoe we de TALENTEN van de toekomst kunnen aantrekken. Spar met je collega's én met jongeren en bedenk wat JIJ zelf kunt doen om ze naar onze sector te halen.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we vooral SAMEN aan de slag om na te denken over hoe we dat voor elkaar krijgen.

Om samen verder te bouwen aan Nederland hebben we mensen nodig: innovatieve en inventieve denkers, aanpakkers, specialisten en alleskunners. Maar hoe enthousiasmeer je die voor een baan bij jouw bedrijf? Wat telt voor de talenten van de toekomst? De cultuur binnen je bedrijf, of je duurzaam bent, innoveert, hoe je leerlingen begeleidt? Jongeren denken compleet anders dan de meesten van ons. Om ze te kunnen binden, moet je hen echt leren kennen.  

Kom daarom op 7 februari naar de bijeenkomst “Werf jouw talent van de toekomst!”. Hier zorgen we dat je weet hoe Generation Z denkt en keuzes maakt, inspireren we je met verhalen uit de sportsector en hoor je wat Bouwend Nederland en de opleidingsbedrijven in onze afdeling doen om jongeren enthousiast te maken voor de bouw en infra. We gaan samen brainstormen over hoe jij met jouw bedrijf het talent van de toekomst binnenhaalt.

Status bouw december 2022

Op deze inspirerende locatie aan de Hamdijk in Breda realiseert Van Wijnen een multifunctioneel sportcomplex voor de (sport)TALENTEN van de toekomst: hoe toepasselijk, het Talentencentrum. We bekijken de sportfaciliteiten van dit complex, nemen ruim de tijd om te sparren met elkaar en na afloop eten we gezellig samen.

 

 

Presentator Toine van Peperstraten zal aanwezig zijn als dagvoorzitter, hij is jarenlang een vast gezicht geweest van het programma ’Studio Sport’. Hij versloeg bij de NOS alle grote sportevenementen. Sinds enkele jaren is hij presentator van verschillende programma’s op FOX, SBS en Veronica. Ook is hij van maandag tot donderdag te horen als radio DJ bij Radio1. Toine bespreekt de resultaten van de discussietafels met de aanwezigen en enkele panelleden.

 

 

Mogen we op jouw komst rekenen? Meld je dan alvast hier aan. 

Breng een leerling, een jongere of stagiaire uit jouw bedrijf mee naar deze bijeenkomst. Samen met hen bedenken we meer.

Zie voor meer informatie over wat er die dag op de planning staat bij Programma

Heb je voor die tijd vragen, neem dan contact op met Petra Landmeter (p.landmeter@bouwendnederland.nl of op 06-15557622).