Als deelnemer aan de Online Masterclass heb je op woensdag 11 mei 2022 de kijk-link ontvangen via de e-mail. Niets ontvangen? Stuur dan een bericht naar events@sportsmedia.nl. Nog geen deelnemer? Dan kun je gewoon nog inschrijven! 

Opvolger van de eerdere succesvolle masterclasses met Nico W. Van Yperen

Iedere sporter kent de uitdaging om de perfecte race te lopen, te schaatsen, te zwemmen of te fietsen. Maar bestaat er wel zoiets als 'de perfecte race'? Want het kan altijd nog iets beter en bij perfectie is dat juist niet het geval. Is een perfecte race wel haalbaar? En is het streven naar perfectie eigenlijk wel een goede mentale eigenschap? Want helpt perfectionisme je of staat het je juist in de weg? 

Nico W. Van Yperen bespreekt juist dit thema tijdens een Online Masterclass op woensdag 18 mei. De realiteit is namelijk dat de perfecte race, dat wil zeggen de perfecte race op het niveau van jouw sporter, slechts heel zelden wordt gerealiseerd. Hoe zorg je ervoor dat je sporters zich niet bij de eerste de beste tegenslag uit het veld laten slaan? Welke tools kun jij je sporters meegeven?

Door de Online Masterclass krijg je als coach of begeleider van sporters meer inzicht in reële doelen, voorbereiding, haalbaarheid en omgaan met tegenslag zodat je je sporters nog beter kunt begeleiden. 

Nico is auteur van het boek Focus, veerkracht, vertrouwen waarvan inmiddels al vele exemplaren zijn verkocht. Het boek bespreekt op een toegankelijke manier de mentale aspecten van sport en presteren. 

Doelgroep
De Online Masterclass is bedoeld voor coaches/trainers, begeleiders van sporters of (topsport)leerlingen, sporters zelf en vertegenwoordigers vanuit overheden, sportorganisaties en het bedrijfsleven die te maken hebben met perfectionisme en/of prestatiedruk.  

Prijs
De prijs voor deelname bedraagt € 85,- (excl. BTW). Leden van vereniging NLcoach ontvangen korting en betalen slechts
€ 65,- (excl. BTW) voor deelname. Dit is inclusief het boek Focus, vertrouwen, veerkracht van Nico W. Van Yperen (ter waarde van
€ 21,75). Eén tot twee weken voor de Online Masterclass ontvang je het boek, zodat je dit kunt inzien en er tijdens de masterclass gericht vragen over kunt stellen.


Korting voor leden!
NLcoach is een vereniging met ca. 4.000 gebruikers. Één van de voordelen van het lidmaatschap van de vereniging is korting op de activiteiten. Het basislidmaatschap kost € 82,50 per jaar. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan lid van onze vereniging, krijg korting op activiteiten, ontvang vier keer per jaar het magazine NLCOACH en krijg een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Lees hier meer!