- NLcoach - Summer School 2021
De manier om je coachskills te blijven ontwikkelen!

Online Summer School
NLcoach organiseerde dit voorjaar een aantal boeiende online sessies. Daarop ontvingen we diverse verzoeken van belangstellenden die deze sessies niet konden bijwonen. Nu de vakantie weer voor de deur staat, en de competities na de zomer weer gaan beginnen, bieden we je graag de kans je als coach te blijven ontwikkelen. De sessies van dit voorjaar die zich daarvoor lenen stellen we online beschikbaar voor belangstellenden. Je hebt daarbij de keuze uit een aantal thema's. 

We hopen natuurlijk dat we dit najaar weer vele sessies op uiteenlopende onderwerpen te organiseren, zowel online als live. Ook dan kun je het geleerde direct in jouw sportpraktijk gaan toepassen, want alle sessies van NLcoach hebben een praktische insteek zodat je met de informatie direct zelf aan de slag kunt. 

Voordelen
Het volgen van een sessie via de Summer School van NLcoach heeft voor jou een aantal voordelen. Zo kun je:

. de sessie volgen wanneer het jou uit komt:
. kiezen uit een aantal actuele onderwerpen:
. in kort tijdbestek je kennis actualiseren :
. de presentatie van de betrokken expert(s) nalezen.

Thema's 
Er zijn korte sessies (1,5 tot 2 uur) en sessies van langere duur of die uit twee modules bestaan. De Summer School omvat drie webinars:

Voorbereiding op het komende seizoen (Afke van der Wouw)

Control the controllables (Nico W. Van Yperen)

Motivatie van je sporters verhogen (Marjolein Torenbeek & Noor Willemsen)

Wil je geen sessie terugkijken maar heb je wel belangstelling om meer te weten te komen over de genoemde thema's? Bekijk dan de interessante boeken die je kunnen inspireren. 

Prijzen
De prijzen variëren van € 25,- ex btw (leden NLcoach) of € 35,- (niet-leden NLcoach) tot € 45,- (leden NLcoach) en € 65,- (niet leden NLcoach). De prijs is afhankelijk van het aantal uren waaruit de sessie bestaat.      


Korting voor leden!
NLcoach is een vereniging met ca. 12.000 gebruikers. Één van de voordelen van het lidmaatschap van de vereniging is korting op de activiteiten. Het basislidmaatschap kost € 70,- per jaar. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan lid van onze vereniging, krijg korting op activiteiten, ontvang vier keer per jaar het magazine NLCOACH en krijg een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Meer informatie via de algemene website van NLcoach.