NVZA Ziekenhuisfarmaciedag 2021

Bestuur NVZA en programmacommissie Ziekenhuisfarmaciedag 2021 presenteren een 1-daags fysiek congres voor (oud)leden van de NVZA met als thema:

Technologie en Innovatie! - Back to the Future

Locatie: De Fabrique, Westkanaaldijk 7, Utrecht

Aanmelden: Klik Hier

Update betreft de COVID maatregelen:

We hanteren bij dit fysieke congres momenteel de COVID-19 regels zoals die afgekondigd zijn op 22 september en ook momenteel nog van kracht zijn. 

Dit betekent dat er op de locatie een beperking van de beschikbare ruimte geldt: maximaal twee derde van de capaciteit mag worden gebruikt en we deze editie dus momenteel maximaal 350 deelnemers toe kunnen laten. Vol = vol, zorg dat je je op tijd inschrijft!

Om het congres bij DeFabrique te betreden moet je in het bezit zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. We controleren hier op bij de entree van het congres. 

Een coronatoegangsbewijs verkrijg je via de CoronaCheck-app. In deze app kan de bezoeker een coronabewijs aanmaken. Dit is een QR-code op basis van een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of een bewijs dat je bent hersteld van corona.

Er zijn 3 manieren om een coronatoegangsbewijs te krijgen:

 

  1. Door volledig gevaccineerd te zijn met een vaccin dat door het Europees Medicijn Agentschap (EMA) is goedgekeurd.
  2. Door een recente negatieve test, minder dan 24 uur voor het evenement afgenomen via Testen Voor Toegang. Maak hiervoor een afspraak via testenvoortoegang.org. LET OP: een test via de GGD is dus GEEN geldig toegangsbewijs!
  3. Door een herstelbewijs aan te maken. Een herstelbewijs aanmaken kan alleen op basis van een positieve PCR-test of een antigeentest, afgenomen door de GGD. De CoronaCheck-app zoekt zelf in het systeem van de GGD naar een mogelijke positieve test. De test moet minstens 11 dagen oud zijn om te garanderen dat iemand niet meer besmettelijk is en mag daarnaast maximaal 180 dagen oud zijn, omdat uit onderzoek is gebleken dat daarna de bescherming tegen corona afneemt.

Toelichting testen voor Toegang
Ga hiervoor naar http://www.testenvoortoegang.org en plan een afspraak in voor een coronatest bij één van de aangesloten testlocaties. Zorg ervoor dat je binnen 24 uur voor het congres bent getest. De testuitslag ontvang je binnen een uur. Een negatieve uitslag is nodig om een coronatoegangsbewijs te kunnen maken.

Wat moet je meenemen op de dag zelf?

  1. Toegangsbewijs van het congres, uitgeprint of op je telefoon.
  2. Telefoon met de CoronaCheck-app en jouw ingeladen test- of vaccinatiebewijs.
  3. Geldig identiteitsbewijs, het is verplicht om die te tonen bij de ingang ter controle van de CoronaCheck-app.

 

Tarieven

Categorie t/m 7 oktober 2021 Vanaf 8 oktober 2021 t/m 4 november 2021
NVZA leden / Emeritus leden/ Buitengewoon leden werkzaam binnen € 245 € 320
Buitengewoon leden werkzaam buiten het ziekenhuis € 370 € 445
Niet-leden € 395 € 470

Alle prijzen zijn excl 21% btw

Vragen:
Congres@nvza.nl

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren