Welkom op het registratieformulier voor de NVZA Ziekenhuisfarmaciedag op donderdag 4 november 2021 in De Fabrique, te Utrecht.

(adres: Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht)

Vul hieronder je BIG-nummer in voor registratie van je accreditatiepunten bij NVZA of KNMP.

Dieetwensen

We vernemen graag of er aparte dieetwensen of allergieën zijn waar we rekening mee moeten houden voor de catering. Er worden standaard voldoende vegetarische opties voorzien voor de lunch en bij de borrel.

Vervoer

De Ziekenhuisfarmaciedag vindt plaats in De Fabrique.

Adres: Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht

De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto als ook de trein.

Trein: op station Maarssen stoppen treinen uit Amsterdam en Utrecht. Je bereikt De Fabrique in 15 minuten lopen. Een pendelbusje wordt ingezet voorafgaand en na afloop van het programma. Er zijn op station Maarssen ook OV fietsen beschikbaar.

Auto: je kunt gratis parkeren op het terrein

Algemene voorwaarden

Voor je inschrijving worden persoonsgegevens verzameld, bewerkt en opgeslagen door de NVZA en de congresorganisatie. De persoonsgegevens van de deelnemer worden veilig en volgens de geldende voorschriften bewaard. Je kunt altijd vragen om informatie over de opgeslagen gegevens, alsmede om rectificatie, verwijderen, of beperkte verwerking. Dit kun je schriftelijk aanvragen via congres@nvza.nl


NVZA zal je gegevens niet aan derden verstrekken tenzij:

  • Je redelijkerwijs kunt verwachten dat deze gegevens aan een derde worden doorgegeven in verband met te leveren produkten of diensten in relatie tot je inschrijving voor dit congres;
  • Je hiervoor toestemming hebt gegeven;
  • Het wettelijk verplicht of toegestaan is;
  • Het noodzakelijk is om schade aan gezondheid te voorkomen of verminderen;
  • Het van algemeen of gerechtvaardigd belang is, in overeenstemming met de hiervoor geldende voorschriften.

Annuleringsvoorwaarden
Bij ontvangst van uw schriftelijke annulering vóór 8 oktober 2021 vindt restitutie plaats onder aftrek van EUR 25 administratiekosten. Na deze datum kan geen restitutie meer plaatsvinden. Wel kan bij verhindering een collega van uw inschrijving gebruikmaken.
€ 320,00

Totaal: € 320,00

Exclusief € 67,20 BTW. (€ 387,20 incl. BTW)

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren