Dinsdag 8 februari hebben deelnemers de praktische informtie en kijk-link ontvangen per e-mail. Niet ontvangen? Stuur een e-mail naar events@sportsmedia.nl
Nog geen deelnemer? Inschrijven kan natuurlijk nog! 

Een ontwikkelklimaat waarin talent zich kan ontvouwen vormt de basis om met plezier en vol vertrouwen te leren. Het zien van diversiteit in talent en gebruiken van de dynamiek van samen leren, vergroot de motivatie om in beweging te komen. Krachtige feedback kan hierbij helpen.

Ook binnen de sport is het belangrijk een leer- en ontwikkelklimaat te realiseren. Een talentkrachtige omgeving begint bij jou: jouw handelen en jouw overtuigingen als coach in combinatie met je opvattingen over sporten, trainen en presteren. Hoe jij talent ziet en stimuleert bepaalt voor een groot deel het plezier en vertrouwen dat sporters hebben tijdens de training. En dát heeft een positieve invloed op de prestaties die een individu of het team laat zien tijdens de wedstrijd! 

Naast motivatie is optimaal samenwerken één van de belangrijke elementen binnen een talentkrachtige leeromgeving. Ook samenwerking kan worden versterkt met behulp van feedback. Geef jij je sporters feedback? Hoe vaak, op welk moment en hoe doelbewust doe je dit? Hoe gaan zowel jij als de sporters om met het geven en krijgen van feedback? En belangrijk: hoe kun je feedback inzetten om een team of individuele sporter sterker te maken en beter te laten presteren?

Korte, krachtige sessie
In een online sessie van anderhalf uur neemt ervaren docente Karlien Hunnersen je mee in het onderwerp feedback en de rol die dit binnen jouw coaching kan spelen. Na afloop van de sessie heb je als coach meer kennis op het gebied van feedback en de inzet hiervan in je team. Je kent de mogelijkheden én kunt onderscheiden wat krachtige feedback is en wat niet. Ook begrijp je hoe je feedback kunt inzetten voor zowel het team als voor de individuele sporters. 

Leerdoelen
Na afloop van de online cursus heb je:

  • inzicht in wat feedback is én wat het vooral ook niet is;
  • inzicht in de rol van feedback in de sportpraktijk;
  • handvatten om feedback te geven die sporters stimuleert;
  • inzicht in hoe sporters en het team beter kunnen worden van de op de juiste manieren gegeven feedback. 

Korting voor leden!
NLcoach is een vereniging met ca. 4.000 gebruikers. Één van de voordelen van het lidmaatschap van de vereniging is korting op de activiteiten. Het basislidmaatschap kost € 82,50 per jaar. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan lid van de vereniging, dan krijg je korting op de deelname aan sessies, vier keer per jaar het magazine NLCOACH en een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Lees hier meer!