Symposium

Toekomst (muziek) Voor Betaalbare Koop


Wat is de sleutel voor de koopstarter?

 

Samen moeten we het snel gaan regelen: meer betaalbare koopwoningen voor starters met middeninkomens. Maar hoe? Zijn koopoplossingen dé sleutel? 

Wie pakt de handschoen op? In 2030 ruim 1 miljoen woningen erbij waarvan 200.000 betaalbare koopwoningen voor starters. De nood is hoog. Maar is het nog wel mogelijk om een kwalitatief goede koopwoning betaalbaar te verkopen?

Op ons symposium op 10 april in Afas Theater Leusden van 13:30 tot 18:00 uur gaan we de mogelijkheden verkennen. Het symposium is gratis, maar let op: het aantal plaatsen is beperkt. Meld je dus snel aan en zorg dat je dit niet mist!

Lees het volledige programma op deze website en meld je aan.

Het belooft een inspirerende middag te worden met interessante discussies én met een feestelijk tintje! Ik hoop je te zien op 10 april!

Met vriendelijke groet,

Simone van de Kuit

Directeur - bestuurder

 

Stichting OpMaat
Als ontwikkelaar van koopoplossingen als KoopGarant en KoopStart maken wij ons al jaren hard voor het belang van betaalbare koopwoningen voor koopstarters. Deze groep valt te vaak tussen wal en schip: ze verdienen te veel voor een sociale huurwoning en te weinig voor een koopwoning. Betaalbaar wonen is nu urgenter dan ooit: maar wie is hier nu eigenlijk verantwoordelijk voor?