Lancering Rijnmonds Arbeidsmarkt Perspectieffonds Bent u erbij op 4 oktober vanaf 15:30 uur?

Om de grote vraag naar personeel te beteugelen, vraagt de arbeidsmarkt om innovatie en vernieuwende ideeën. Met het Rijnmonds Arbeidsmarkt Perspectieffonds (RAP) bieden we bedrijven, onderwijsinstellingen en arbeidsmarktpartners de mogelijkheid om samen de toekomst van de arbeidsmarkt vorm te geven. Daar hebben we ook u bij nodig! Ik nodig u graag uit voor de lancering van het RAP op 4 oktober, om 16.00u in de Centrale Bibliotheek in Rotterdam.
 

Tijdens de lancering vertellen we u meer over de werking van het RAP. Daarnaast zal Sabine Dobbe Veldkamp* u met een keynote speech inspireren en de trends op de arbeidsmarkt duiden. Na afloop van het programma in de Theaterzaal heeft u de unieke kans om te netwerken en in contact te komen met mogelijke samenwerkingspartners. Daarnaast stellen we u in de gelegenheid om alvast met het team van RAP te sparren over uw projectideeën.

Het Rijnmonds Arbeidsmarkt Perspectieffonds (RAP)

Het RAP biedt tot 50% cofinanciering aan initiatieven die leiden tot meer toestroom en behoud van personeel in de cruciale maatschappelijk sectoren, zoals de zorg, het OV en de techniek. Ook projecten die bijdragen aan de economische transities -energie, digitalisering en de circulaire economie- kunnen bij het RAP een aanvraag indienen.

Kijk voor meer informatie op Rijnmonds Arbeidsmarkt Perspectieffonds - WSP Rijnmond