Live-event bvA en FNLI

Regels én inspiratie voor voedingsmiddelensector

Rondom naleving van de regels bij voedingsmiddelenreclame spelen veel uitdagingen. Vooral wanneer het gaat om producten waarmee merken vanwege de samenstelling niet mogen adverteren richting kinderen. Om je bij dit vraagstuk te ondersteunen én je te inspireren organiseren bvA en FNLI op 4 juli een live-event in Utrecht. Wees erbij én ga na deze middag weer met nieuwe inspiratie en energie aan de slag! Klik hier voor Aanmeldformulier.

 

Sprekers

Christine Grit | FNLI 
Christine deelt haar kennis en geeft een update over het publiek-politieke speelveld en de proactieve stappen op het gebied van zelfregulering.


Ebba Hoogenraad | advocatenkantoor Hoogenraad & Haak
Ebba adviseert over de do’s en don’ts bij naleving van het regelveld van de Reclamecode voor Voedingsmiddelen, Code voor Duurzaamheidsreclame en Reclamecode Social Media & Influencer Marketing. Met relevante en leerzame uitspraken uit de praktijk van de Reclame Code Commissie.


Frank Janssen | Nederlands Bakkerij Centrum (NBC)
Naast informatie over alle regels en de laatste updates willen wij jullie ook heel graag inspireren met cases uit de praktijk. Daarom deelt Frank deze middag waardevolle inzichten over de aanpak van NBC’s multimediale imagocampagne ‘Brood, goed verhaal’. Bijvoorbeeld hoe zij met de campagne het publiek nudgen richting de keuze voor volkoren.

 

Praktische informatie

Datum: dinsdag 4 juli van 14.00 – 18.00 uur
Locatie: Liemès Food District te Utrecht (route)

Na afloop is er volop tijd om te netwerken onder het genot van een borrel (bij mooi weer op het terras) met heerlijke Spaanse tapas. Dit wil je niet missen, dus meld je nu aan. 


Wij kijken ernaar uit om je bij dit event te verwelkomen!

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren