Aanmelden

Via dit formulier kunt u zich registreren voor het congres van Stichting Dyslexie Nederland te Buitenplaats Kameryck op vrijdag 14 april 2023. Gratis pendelbussen zullen rijden tussen NS station Woerden en de congreslocatie. Aanmelden daarvoor kan via dit aanmeldformulier of via congres@uva.nl. 


Goed om te weten:

- Dit congres is geaccrediteerd door NIP en NVO.

- Tot zaterdag 1 april kunt u een casus aanleveren. Deze kunt u bespreken met een expert tijdens de lunch. 

- Het aanleveren van een casus kan ook nog na aanmelding. Hiervoor wijzigt u uw aanmelding met de knop in de bevestigingsmail. Dit kan uiterlijk tot 1 april. 


Indien u vragen heeft over de registratie dan kunt u contact met ons opnemen via: congres@uva.nl 

 

Uw gegevens

Tijdens de lunch is er gelegenheid om een expert te consulteren over een eigen casus. Ter voorbereiding stuurt u het casusformulier ingevuld mee met uw aanmelding. U kunt dit ook op een later moment insturen door uw aanmelding aan te passen via de link in de bevestigingsmail. Deadline: 1 april 2023

Format casusformulier: Casusformulier.docx

€ 300,00

Totaal: € 300,00

De door ons verzamelde gegevens worden enkel gebruikt ten behoeve van de organisatie van het evenement, en worden niet zonder uw toestemming aan derden verstrekt, tenzij dit ten behoeve is van de organisatie van het evenement. 

Uw informatie wordt niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. De gegevens worden enkel opgeslagen bij Aanmelder.nl, een ISO 27001 gecertificeerd bedrijf. 

U kunt uw gegevens altijd inzien of wijzigen door middel van de link die we u toesturen na succesvolle registratie. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via congres@uva.nl