SKG Award 2022

Werkt u aan een duurzame gebiedsontwikkeling die meer aandacht verdient? Meld deze dan dit jaar aan voor de SKG Award 2022!

De SKG Award is bedoeld voor gebiedsontwikkelingen met een duurzame, integrerende visie. De prijs is in 2019 in het leven geroepen bij het afscheid van SKG-directeur Agnes Franzen, die zich altijd hard heeft gemaakt voor duurzame gebiedsontwikkeling. Een deskundige jury zal, onder voorzitterschap van hoogleraar gebiedsontwikkeling Co Verdaas, drie gebiedsontwikkelingen nomineren.

Ook uw gebiedsontwikkeling indienen? Meld uw project dan eerst hier aan!

Begin februari selecteert de jury uit de inzendingen 3 nominaties. Deze nominaties krijgen in de aanloop naar het SKG Jaarcongres op 31 maart 2022 extra aandacht op Gebiedsontwikkeling.nu. Bovendien krijgen de drie genomineerden tijdens het jaarcongres het podium om hun prestatie toe te lichten. De jury maakt tijdens dit congres tevens de winnaar bekend. Deze mag een bedrag van 5.000 euro naar believen schenken aan een goed doel voor duurzaamheid of duurzame ontwikkeling.

Alle ingediende SKG Award-inzendingen maken ook kans op de Publieksprijs 2022. De gebiedsontwikkeling die in een online stemming op Gebiedsontwikkeling.nu de meeste stemmen krijgt, wint de Publieksprijs.

Procedure

Meedoen met uw duurzame gebiedsontwikkeling voor de SKG Award 2022? Meld uw project aan en ontvang het indieningsformulier waarin een aantal vragen over de gebiedsontwikkeling moeten worden beantwoord. De deadline voor volledige inzendingen is 21 januari 2022.

Niet zeker of uw gebiedsontwikkeling voldoet aan de voorwaarden (genoemd op de aanmeldpagina)? Meld ook dan uw project aan, uiterlijk 2 januari! Wij zullen bij (in de aanmelding aangegeven) twijfels een advies uitbrengen over de ontvankelijkheid van uw voorgenomen inzending.