Een gelukkig 2023 bij SOL!

Het nieuwe jaar is van start. Een belangrijk jaar voor SOL. Allereerst omdat we als organisatie het afgelopen jaar zijn verdubbeld. Daarnaast bestaat SOL deze zomer 10 jaar! In 2023 gaan we deze klus samen klaren voor bewoners in Leiden, Maassluis, Vlaardingen & Schiedam (MVS), Ridderkerk en Rotterdam.

Een dosis Werkgeluk is hierbij onmisbaar. Een hot topic! Werkgeluk is niet alleen belangrijk voor jullie als professionals, maar ook voor de organisatie als geheel. Werkgelukkig word je onder andere door betekenisvol werk, ondersteunend leiderschap, groeikansen en een prettige, menselijke werkomgeving. Gedurende het hele jaar gaan we daarom aandacht besteden aan het thema Werkgeluk.

Workshops

We trappen af op donderdag 19 januari tijdens de jaarlijkse SOL Nieuwjaarsdag op de SS Rotterdam. Met inspirerende workshops staan we deze middag op diverse manieren stil bij het thema Werkgeluk. Op de pagina Workshops lees je meer over de inhoud. Heb jij je keuze gemaakt? Meld je dan snel aan (vol = vol!) voor een workshop in ronde 1 én in ronde 2. Kun je geen keuze maken of zitten de workshops vol? Laat je dan door ons verrassen.

De deadline voor aanmelden is maandag 16 januari om 12.00 uur.

Wat maakt jou werkgelukkiger?

Dat horen we graag! Op 19 januari kun je ons vertellen wat jou werkgelukkiger maakt: ‘Meer van dit’ en/of ‘Minder van dat’? Stop jouw input in de ‘Meer van dit’ en/of de ‘Meer van dat’ box.

Borrel & diner

We sluiten de dag af met een borrel en diner. Heb je een ernstige allergie waarmee de keuken rekening moet houden? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan scholing@solnetwerk.nl.

 

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op donderdag 19 januari!

Btisame Boudhan & Ivo Brandsen

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren