Workshops

Tijdens de jaarlijkse SOL Nieuwjaarsdag organiseren we diverse workshops rondom het thema werkgeluk. Lees onderstaande beschrijvingen van de workshops goed door en kies jouw twee favoriete workshops; één voor workshop ronde 1 en één voor workshop ronde 2.

Heb je je keuze gemaakt? Meld je voor beide workshops aan via de pagina Aanmelden. Kun je geen keuze maken of zitten alle workshops vol? Kies dan voor 'Verras mij', dan hoor je op de dag zelf bij welke workshops je bent ingedeeld.

Deadline = maandag 16 januari om 12.00 uur

 

 • Werkgeluk. Door: Happy Office (Ronde 1 & 2)
  Wat is nu eigenlijk werkgeluk? En waar word je werkgelukkig van? Van je werkzaamheden, je salaris of van je team? In deze luchtige workshop van Happy Office leer je wat werkgeluk is, wat het niet is, en nog belangrijker: wat jij kan doen om zo werkgelukkig mogelijk te worden!
   
 • Djembé. Door: Koko Lawson (Ronde 1 & 2)
  Muziek maakt gelukkig! En al helemaal als het een djembé workshop is van Koko! Leer op je eigen djembé basisritmes en melodieën en zet samen met je collega’s een eigen muziekstuk neer. Wat kan je verwachten: high energy, beats en gezelligheid. Ervaring is niet vereist.
   
 • Activeer je groeimindset. Door: WorkJoy. (Ronde 1 & 2)
  “Dat kan ik waarschijnlijk niet” of “dat past niet bij mij, anderen kunnen dat veel beter”. Betrap jij jezelf ook wel eens op zulke gedachtes? Dan is het wellicht tijd om bezig te gaan met het ontwikkelen van je groeimindset!

  Want deze beperkende gedachtes houden je af van een hoop mooie kansen en ervaringen. Het stimuleren van je groeimindset zorgt ervoor dat je je krachtig voelt om dingen te veranderen, kansen te pakken en impact te maken. Wil je meer leren over deze methodiek? Dan zit je in deze workshop goed.
   
 • Mind your Mind-fulness. Door: Not Another Coaching Company (Ronde 1 & 2)
  De inspirerende en humoristische Khawla (Gaula) Shehadeh van Not Another Coaching Company laat jullie in de workshop mindfulness kennismaken met de mindfulness-meditatie. Wetenschappelijk onderzoek toont keer op keer aan dat de positieve effecten van deze meditatie ongekend zijn. Tijdens zittende en liggende meditaties kun je ervaren wat voor jou werkt.

  Daarnaast leer je meer over stress, onze reacties op stress en hoe je mindfulness kunt gebruiken als stress antidote in je dagelijks leven. Sit back and relax…..your mind.
   
 • Lachen maar. Door: Workjoy (Ronde 1 & 2)
  Lachen is gezond! Wordt er in jouw team genoeg gelachen? Lachen is ook een uitstekende manier om mensen te verbinden. Samen lachen breekt grenzen af en zorgt ervoor dat je vrijwel direct een band opbouwt. Dat maakt je werk leuker en makkelijker. Hoe dat precies zit? Je ontdekt het in deze workshop!
   
 • Tai Chi. Door: Nederlandse Wushu Academie (Ronde 1 & 2)
  Tai Chi is een Chinese vechtkunst die vaak wordt omschreven als ‘bewegingsmeditatie’ (meditation in motion). Behalve dat je er focus, bewustzijn, balans en veerkracht van krijgt, word je er ook nog eens happy van! De langzame, vloeiende bewegingen zorgen ervoor dat je stresshormoon zakt en je immuunsysteem op kracht komt.
   
 • Shake it easy. Door: Jeanine Theunissen (Ronde 1)
  Swing jezelf relaxed, gezond en vrolijk!
  Stress krijgt geen kans bij deze vrolijke, laagdrempelige workshop. Ontspan je nek, schouders en je hoofd op de aanstekelijke ritmes uit Afrika en Latijns-Amerika. Stukjes uit deze workshop kun je gebruiken als energizer tijdens je werkdag. Wel zo lekker voor je werkgeluk!
   
 • De kracht van complimenten. Door: WorkJoy (Ronde 1 & 2)
  Nice work! Complimenteren is een belangrijke en laagdrempelige manier om je waardering te tonen. Toch wordt de impact van een écht effectief compliment vaak flink onderschat. Zonde, want deze simpele handeling is van vitaal belang voor het werkgeluk van jou en je collega’s. Wij zijn voor meer te complimenteren! In deze workshop leer je alles over het geven van effectieve complimenten die impact maken!
   
 • HAKA!! Door: De Fitte Medewerker (Ronde 2)
  Unlock jouw HAKA! Ervaar hoe het is om HAKA te doen en schreeuw je longen uit je lijf. Is jouw team intimiderend genoeg? De HAKA was traditioneel een oorlogsdans in Nieuw-Zeeland. Tegenwoordig wordt het gebruikt om een sterke connectie met je team te maken.

  Deze sessie staat onder leiding van een Nieuw-Zeelandse specialist. Teambuilding & fun zijn de hoofdingrediënten. Are you ready?
   
 • Herontdek je why. Door: WorkJoy (Ronde 1 & 2)
  Waarom doe je wat je doet? Het is een vraag die misschien wel even moeilijk als eenvoudig is. En misschien had je het antwoord op de vraag ooit wel scherp, maar is dat met de tijd verdwenen. Het is goed om jezelf regelmatig af te vragen of je nog wel vanuit passie werkt. En als dat niet het geval is, wat je kan doen om die passie weer terug te vinden.

  Tijd dus om je why te (her)ontdekken! En precies dat gaan we doen in deze interactieve workshop.

  Ga naar Aanmelden
Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren