Sponsoring post-corona

 

Hoe ziet sponsoring er uit na corona? Wat hebben we als sector geleerd van de afgelopen periode? Wat waren de succesvolle activaties? Wat nemen we mee post-corona? En wat zijn de thema's die sponsoring de komende tijd gaan bepalen? Hoe gaan we daar invulling aan geven? Op het Sponsorreport Jaarcongres kijken we terug, maar vooral vooruit.

Dat doen we op dinsdag 23 november 2021 voor het eerst weer live, met de hele branche. Het Sponsorreport Jaarcongres is dan ook dé kans om iedereen weer echt te spreken. En waar kunnen we dat beter doen dan in Ahoy, dat dit jaar 50 jaar bestaat, maar helemaal klaar is voor de volgende 50 jaar!

Sprekers zijn onder andere Dennis Karpes, oprichter Justdiggit, en Jolanda Jansen, directeur Ahoy. 

Kosten voor deelname aan het jaarcongres bedragen voor abonnees op Sponsorreport € 395,-. Geen abonnee? Dan kost deelname € 495,-. Dit is inclusief half jaar abonnement op Sponsorreport.

Indien je voor vrijdag 8 oktober inschrijft krijg je een interessante korting van € 50,- op bovenstaande deelnameprijs. Wacht dus niet te lang en schrijf nu in!

Doelgroep
Het Sponsorreport Jaarcongres is bedoeld voor iedereen in Nederland en Vlaanderen die werkzaam is of geïnteresseerd is in sport & cultuur sponsoring. Zoals bijvoorbeeld sponsor/cultuur managers bij commerciële organisaties, sportbonden, sportverenigingen of culturele instellingen.


Corona-maatregelen
U bent van harte welkom bij het jaarcongres als je volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19 en een bewijs daarvan óf een recente negatieve test-uitslag kunt laten zien via de coronacheck-app. Bij binnenkomst op de locatie wordt dit gecheckt.

Testen voor toegang
Indien u niet volledig gevaccineerd bent kunt u via Testen voor toegang een afspraak maken. De test dient bij aanvang van het congres maximaal 24 uur oud te zijn.