Sponsorreport Jaarcongres 2021
Wiersedreef 7
3433 ZX Nieuwegein
Nederland
030-7073005

 

Het Sponsorreport Jaarcongres is een initiatief van Sponsorreport. Dit is hét enige vakblad en leidende kennisplatform voor partnershipmarketing en sponsoring in de Benelux en wil bijdragen aan de verdere professionalisering van het sponsorvak en het strategisch inzetten van sponsoring en partnershipmarketing als platform en marcom-instrument. 

Sponsorreport verschijnt vier keer per jaar als printeditie en vier keer per jaar als e-magazine met exclusieve onderzoeken en analyses, (internationale) case-studies, cijfers over sponsorcontracten en interviews met de decisionmakers in de sponsorindustrie. Daarnaast organiseert Sponsorreport kennissessies, een jaarcongres en studiereizen. De beste artikelen uit Sponsorreport worden gebundeld in het meer dan 100 pagina's tellende eindejaarsnummer van Sponsorreport.

Het meest actuele sponsornieuws is te vinden op de site van Sponsorreport www.sponsorreport.nl en via de wekelijkse, gratis, nieuwsbrief.

Een lidmaatschap kost het eerste jaar € 126,99 per jaar. Abonneren kan hier.

De logistieke organisatie van het jaarcongres is in handen van Arko Sports Media te Nieuwegein, bereikbaar via 030 - 7073005 of