Welkom


Hogeschool Rotterdam, Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie (CMI), organiseert het Stage Event CMD & CMGT 2022 voor stagiairs van de opleidingen Communication and Multimedia Design (CMD) en Creative Media and Game Technologies (CMGT). Op deze website kunt u meer lezen over dit event en zich bij interesse aanmelden tot en met 6 maart.

Door middel van speeddatesessies op onze locatie komt u in contact met onze studenten van CMD & CMGT. Het event vindt plaats op donderdag 7 april 2022 aan de Wijnhaven 103.

Er zijn drie speeddaterondes en u kunt in gesprek gaan met maximaal vier studenten per ronde. Kort voor het event kunnen studenten zich inschrijven maar ook tijdens het event is er gelegenheid voor studenten om aan te schuiven bij plekken die nog beschikbaar zijn.

Programma
Iedere speeddateronde duurt 30 minuten gevolgd door een pauze van 10 minuten. De rondes zien er als volgt uit:

Speeddate ronde #1     15:00 - 15:30 uur
Pauze 10 minuten
Speeddate ronde #2     15:40 - 16:10 uur
Pauze 10 minuten
Speeddate ronde #3     16:20 - 16:50 uur
Borrel                          16:55 - 17:30 uur

Wilt u deelnemen aan het Stage Event CMD & CMGT 2022, bekijk dan eerst of uw organisatie voldoet aan de stagevoorwaarden en klik op de onderstaande link om uw bedrijf aan te melden. Dit kan tot en met zondag 6 maart aanstaande. 

Indien u inhoudelijke vragen over stage heeft, kunt u contact opnemen met:
Myrthe Polak (stagecoördinator CMD en CMGT), e-mailadres: m.j.polak@hr.nl


Wij zien uw aanmelding graag tegemoet!

Petra Santcroos & Ferani Huf 
Team Events & Communicatie