Welkom


Hogeschool Rotterdam, Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie (CMI), organiseert op dinsdag 23 april de Stagemarkt CMD & CMGT 2024 voor studenten van de opleidingen Communication and Multimedia Design (CMD) en Creative Media and Game Technologies (CMGT). Op deze website kunt u meer lezen over dit event en zich bij interesse aanmelden. 

Tijdens deze stagemarkt zullen de tweedejaarsstudenten van de opleidingen CMD en CMGT op zoek zijn naar een stageplek. Dit jaar hebben we gekozen voor een andere opzet. Deze stagemarkt bieden wij u de gelegenheid om in marktvorm (dus geen speeddaten) - samen met andere organisaties - in contact te komen met de tweedejaars CMD- & CMGT-studenten. 

Wij vragen de studenten zich voor te bereiden op uw komst aan de hand van een toegestuurd document met deelnemende bedrijven. Echter is deelname en aanmelding niet verplicht voor onze studenten. Wij kunnen u daarom op voorhand geen aantallen doorgeven.

Programma
14:45 - 15:15 uur            Ontvangst & opbouw bedrijven
15:30 - 17:30 uur            Stagemarkt CMD & CMGT 2024
17:30 - 18:00 uur            Uitloop

Wilt u deelnemen aan de stagemarkt? Bekijk dan eerst of uw organisatie voldoet aan de stagevoorwaarden vanuit de opleidingen. Wanneer u uw organisatie in deze voorwaarden herkend, zien wij uw aanmelding graag tegemoet!

Aanmelden kan t/m vrijdag 22 maart via het aanmeldformulier. Indien u inhoudelijke vragen over stages heeft, kunt u contact opnemen met de coördinator.

Tot ziens op onze Stagemarkt CMD & CMGT 2024. Wij kijken ernaar uit u te ontvangen op onze locatie aan Wijnhaven 107.


Mede namens het team van de opleidingen Communication and Multimedia Design & Creative Media and Game Technologies 

Petra Santcroos & Sophia de Brito
Team Events & Communicatie
Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie
Hogeschool Rotterdam