Cursusleider

Gijs Visser heeft jarenlange ervaring als mentale coach en werkte onder andere bij het volleybalteam Ladies in Black in Aken (bundesliga) en diverse andere (top)sporters. Daarnaast werkte hij 10 jaar als begeleider en opleider voor de Ruud van Nistelrooy foundation. 

Gijs is hiernaast verbonden aan Praktijk GO! en opleider bij Opleidingen Land van Rouw. Daar leidt hij mensen op voor het vak van verliesbegeleider. Zijn ervaringen in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en in het middelbaar beroepsonderwijs vormen een belangrijke bagage voor alles wat hij nu doet.

Gijs deelt graag het volgende met je voor deze cursus: 'Mensen ervaren soms druk, druk om te presteren; dat geldt ook voor mijzelf. Het is heerlijk om vol voor een mooie prestatie te kunnen gaan. Druk is fijn en brengt vaak energie en adrenaline met zich mee, stress is echter vaak onprettig en kost energie. Soms is dit maar een dun lijntje: wanneer ervaar je die situatie nog als druk en wanneer wordt iets stress?'.

 

gijsvisser