Studiedag TechCampus

Onze volgende campus-brede studiedag organiseren we op 19 september 2023. Deze studiedag staat in het teken van ‘De kracht van verbinding', pedagogisch en didactisch handelen in onze welkome school. We maken er weer een feestje van met een heel interessant programma, met keuze voor zowel onderwijsgevend als onderwijsondersteunend personeel.

Voor de vroege vogels die de dag ontspannen willen beginnen starten we om 08.15 uur met ‘Early Bird boksen’ door Harm Visser van Ontspannen Kracht. 

We starten écht klokslag 09.00 uur met de plenaire opening door Rianne van der Meij (CvB) dus zorg dat je op tijd je zitplek hebt gevonden in ons Techniek Innovatie Huis. Voor het volledige programma klik je links in het menu.

De campus-brede studiedag is verplicht voor al ons onderwijsgevend- en onderwijsondersteunend personeel. Indien je hier vragen over hebt kun je terecht bij je schooldirecteur.

We kijken er naar uit om iedereen te ontmoeten en er met elkaar een geslaagde dag van te maken!

Inschrijvingsbeoordeling: Alle inschrijvingen voor onze workshops worden zorgvuldig bekeken en beoordeeld door ons team. Dit proces is ontworpen om ervoor te zorgen dat elke deelnemer wordt ingeschreven in een workshop die het beste aansluit bij hun vaardigheden, kennisniveau en interesses.
Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren